HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 JWDA Concrete lamp
Menu

JWDA Concrete lamp

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Smuk og moderne bordlampe fremstillet af messing, beton og glas designet af Jonas Wagnell. Denne bordlampe med lysdæmper, fra Menu er den perfekte lampe til dit sofabord, hylde eller natbord. JWDA beton lampen giver et blødt lys.
JWDA Concrete lamp er designet med inspiration fra olielamper og skabt i helt enkle materialer – glas og beton.

Materiale valget gør lampen både delikat og rå og det enkle udtryk gør, at den kan passe ind i de fleste stilarter.

Grundet diameteren på blot 17 cm kan lampen bruges rigtig mange steder. Alt fra soveværelset, skænken vindueskarmen – ja alle de steder hvor man har behovet for en smukt lampe, der giver et dejligt behageligt lys. Jonas udtaler selv: "Jeg ønsker at skabe produkter, der kan bruges hver dag og blive en del af folks liv." Og det må vi sige der er lykkes.

Designeren Jonas Wagell sammensætter de delikate, men samtidig rå materialer, succesfuldt i denne smukke lille lampe.
Materiale: Beton, messing og glas
Mål: Ø: 17 cm og H: 29 cm
Der medfølger ingen pære.
Lampen bruger en G9 halogen pære max. 40 W.
Bruges LED pære påvirker det lysdæmper funktionen. Pæren skal kunne klare lysdæmper funktion.
Menu´s filosofi er enkel. Vi vil gøre verden bedre, mindre kompliceret, lidt pænere at vågne op til. I samarbejde med super talentfulde designere, gør vi objekter til at blive værdifulde nu ... og for evigt.

Vi arbejder sammen med nogle af de mest spændende og drevne kreative personer fra arkitektur- og designverdenen for at producere design af høj kvalitet med et skarpt skandinavisk udseende.

På Menu er vi besat af kloge løsninger til moderne livsstil. Vi ønsker at lave smukke genstande til daglig brug, uanset om det er en uundværlig genstand for køkkenudstyr, en flot flydende hylde eller en smuk vase, der føjer det perfekte til dit boligareal.

Hvor vi kan, arbejder vi lokalt med håndværkere rundt om i verden, der bevarer færdigheder, samtidig med at de skaber det bedste moderne design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud