HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 Jiko udekomfur med gryde
Hâws

Jiko udekomfur med gryde

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.998,-


Gaven består af:

4 l Støbejernsgryde fra Haws.

Jiko støbejern udekomfur.
Morsø Jiko er et lille træfyret, afrikansk inspireret udekomfur, der både kan anvendes som bålfad, men som er også eminent til madlavning i det fri.

Med Morsø Jiko kan du lave autentisk mad over åben ild, hjemme i haven eller ude i skoven. Morsø Jiko kan også bruges som bålfad.

Gaven består af:

Gryde 4 l.
En fantastisk støbejernsgryde, hvori man både kan lave lækre simreretter, stege og bage. Gryden kan sættes direkte i gløderne og med gløder oven på låget, hvilket gør, at den holder ekstremt godt på varmen.

Jiko støbejern udekomfur.
Morsø Jiko giver mulighed for at tage de kendte Morsø-kvaliteter fra terrassen med ud i naturen og lave autentisk mad på åben ild.

Bag hver Morsø Jiko ligger mere end 160 års erfaring med støbejern samt en grundig kvalitetskontrol foretaget af vore medarbejdere gennem hele produktionsprocessen.
Gryde 4 l.
Materiale: Støbejern
Str.. : 4 ltr.
Farve: Sort.

Jiko støbejern udekomfur.
Materiale: Senothermmalet støbejern.
Farve: Sort.
Mål: Ø 32 × H 21,5 cm.
Vægt: 13 kg.
Vedligeholdelse: Støbejernsdelene kan rengøres med sæbevand, når ildstedet er koldt.
Hâws er et nyt dansk mærke som blev registreret i 2019 i forbindelse med et nyt bredt sortiment af køkkenudstyr. Brandet blev oprettet for at beskytte samarbejdspartnere mod store udenlandske aktører.

Hâws tilbyder produkter til i og omkring hjemmet. Hâws har et enkelt, elegant og funktionelt design, der tåler at blive brugt. I forbindelse med Hâws brandet er der også blevet oprettet en Laguiole By Hâws linje med knive, gafler, knivblokke, champagnesabler vinsæt mm. med den populære Laguiole form.

Hâws er dansk holdbart elegant design til hjemmet og haven.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud