HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 JBL InEar TWS høretelefoner trådløs
JBL

JBL InEar TWS høretelefoner trådløs

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 799,-


Bevæg dig frit med ørepropper, der følger dig overalt. Hold forbindelsen uden at være bundet til ledninger. Uanset om du stiller ind fra en Android- eller en iPhone-enhed, har JBL TUNE 220TWS dig dækket med totalt trådløs teknologi. Bare lad op, og kom i gang.
Disse ergonomiske trådløse propper er i en klasse for sig. Nyd komforten med op til 19 timer af den berømte JBL Pure Bass lyd, du ikke finder andre steder. Skift problemfrit mellem opkald, musik og din stemmeassistent.

JBL Pure Bass: JBL TUNE 220TWS ørepropper hæver sig højt over gennemsnittet med enestående lyd. Nyd kraften fra 12,5 mm. enhederne, der leverer ægte JBL Pure Bass-lyd.

Nem kontrol på farten: Skift fra spilleliste til opkald på stemmeassistent - uden at misse et beat. Med e praktiske knapper på højre og venstre øreprop kan du skifte nummer, afspille, pause, aktivere stemmestyring og modtage opkald. Du har kontrollen - hele vejen.

Håndfri og problemfri stereoopkald: At besvare et opkald midt ien sang behøver ikke afbryde dit flow. Skift frem og tilbage med et tryk på ørestykket, og nyd håndfri samtaler i stereo helt uden mislyde.

Løft din stil: De er små i størrelsen, men wow-faktoren er stor - med strømlinet metal-finish og soft-touch-lakering.

Designet til brug hele dagen: Du får lyst til at beholde dem i ørerne uafbrudt - og takket være det behagelige ergonomiske design kn du gøre netop dette. JBL TUNE 220TWS ørepropper er udformet, så de kan bruges dagen lang.

Slank og praktisk lade-etui: Ingen detalje er overladt til tilfældighedern. Oplader-etuiet til JBL TUNE 220TWS er lige så gennemtænkt designet som ørepropperne. Den bløde form er inspireret af strandsten, og det buede låg popper op, så du får hurtig adgang til dine propper.
Specifikationer
Bluetooth-version: 5.0.

Egenskaber
Bluetooth.
Indbygget mikrofon.
Smart opladningsetui.
Ergonomiske ørespidser.
Håndfri opkald.
JBL Pure Bass-lyd.
Genopladeligt batteri.
Ægte trådløse.
Farve: Sort.

Lydspecifikationer
Enheds-størrelser (mm): 12.
Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB): 105.
Impedans (ohm): 32.
Antal dynamiske enheder pr. øre: 1.

Vægt:
Vægt (g): 57.

Specifikationer, styring og tilslutning
Bluetooth-profiler: A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6.
Bluetooth-frekvens: 2.402 GHz – 2.48 GHz.
Bluetooth sender-modulation: GFSK/ ­/4DQPSK/ 8DPSK.
Bluetooth sender-effekt: 11 dBm.

Batteri
Dynamisk frekvensområde (Hz): 20 Hz – 20 kHz.
Batteritype: Lithium-ion battery (22 mA/3.85 V).
Ladetid (timer fra helt afladet): <2 hrs from empty.

Egenskaber
Bluetooth.
Indbygget mikrofon.
Smart opladningsetui.
Ergonomiske ørespidser.
Håndfri opkald.
JBL Pure Bass-lyd.
Genopladeligt batteri.
Ægte trådløse.
Farve: Sort.

Det er der i kassen
1 x JBL TUNE 220TWS høretelefoner.
Micro-USB opladningskabel.
Oplader-etui.
1 x garantibevis.
1 x lynguide / sikkerhedsblad.
Da JBLs grundlægger, James B. Lansing, var ung, var en tur i biografen den mest almindelige måde at opleve lyd og musik på. Før JBL formelt blev stiftet, hjalp James B. Lansing biografer med at forny deres lydteknologi.

Det kan være svært at forestille sig omfanget af dette i dag, men i første halvdel af det 20. århundrede gik over halvdelen af alle amerikanere i biografen hver eneste uge. Lyden spillede naturligvis en vigtig rolle for deres oplevelse, og JBL er stadig førstevalget inden for højttalere for en overvældende procentdel af biografer verden over.

De sidste 2 årtier har medført store forandringer inden for lydteknologi og den måde, vi bruger musikken på. Fremkomsten af Sonys Walkman og iPod'en gjorde bærbar musik populær. JBL gik skridtet videre med et bredt udvalg af høretelefoner og smarte bærbare højttalere, som bringer den mobile lytteoplevelse til det næste niveau.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud