HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 JBL InEar SPORT TWS høretelefoner trådløs
JBL

JBL InEar SPORT TWS høretelefoner trådløs

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.199,-


Nyd friheden til at nå endnu længere med JBL Reflect Flow-høretelefoner. Uanset om du er i træningscentret eller på farten, vil de ægte trådløse JBL Reflect Flow høretelefoner fremme alle aspekter af din aktive livsstil.

Du kan styre afspilningen, håndtere håndfri opkald og bruge din stemmeassistent. Tilmed er Reflect Flow høre telefoner IPX7 vand- og svedtætte.
De giver dig 10 timers uafbrudt spilletid plus 20 ekstra timer i opladningsetuiet. Du bliver også glad for Ambient Aware-funktionen, som lader dig høre, hvad der sker omkring dig, mens du nyder din musik. Og med TalkThru-funktionen kan du føre en samtale uden at tage høretelefonerne af. Reflect Flow giver dig den kraftfulde JBL-signaturlyd. Høretelefonerne er designet til bevægelse og sidder komfortabelt og sikkert takket være de justerbare ørepropper med Freebit-tilbehør.

Ægte trådløse: Oplev friheden ved den trådløse livsstil på farten. Nu kan du træne, høre musik og håndtere opkald uden at bekymre dig om sammenfiltrede ledninger.

30 timers batterilevetid + lynopladning: Med 10 timers spilletid i ørepropperne, plus 20 ekstra timer i opladningsetuiet, har du strøm til en hel uges træning eller en lang dags underholdning. Med bare 10 minutters lynopladning får du en ekstra times musik.

Den berømte JBL-signaturlyd: Den dynamiske enhed på 5,8 mm. leverer den berømte JBL-signaturlyd, som giver et kraftfuldt boost til alle dine playlister.

Ergonomisk pasform: Bedre komfort og tilpasning med de ergonomiske silikoneørepropper og det patenterede Freebit tilbehør, som fås i tre størrelser.

Vandtætte: De IPX7 - vandtætte høretelefoner hjælper dig gennem den hårdeste træning i alt slags vejr.
Specifikationer
Bluetooth-version: 5.0.
Ørespids-materiale: Silicone.

Egenskaber
Lader lyd fra omgivelserne passere.
Etui.
Smart opladningsetui.
Den berømte JBL-lyd.
Genopladeligt batteri.
Lynopladning (5 min. = 1 t spilletid).
Svedsikre.
Multifunktionel TalkThru-knap.
Ægte trådløse.
Vandtæt.
Trådløse.
Farve: Sort.

Lydspecifikationer
Enheds-størrelser (mm): 5.8.
Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB): 102 dB SPL.
Impedans (ohm):14.
Vægt:
Vægt (g): 85.

Specifikationer, styring og tilslutning
Bluetooth-profiler: A2DP 1.3; AVRCP 1.5; HFP 1.6.
Bluetooth-frekvens: 2.402 GHz – 2.480 GHz.
Bluetooth sender-modulation: GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK.
Bluetooth sender-effekt: < 9.5 dBm.

Batteri
Dynamisk frekvensområde (Hz): 20Hz - 20kHz.
Batteritype: Lithium Ion.
Ladetid (timer fra helt afladet)< 2

Det er der i kassen
1 x REFLECT FLOW høretelefoner.
3 x størrelser ørepropper.
3 x Freebit-størrelser.
1 x opladningsetui.
1 x opladningskabel.
1 x garanti/advarselsark.
1 x lynguide/sikkerhedsark.
Da JBLs grundlægger, James B. Lansing, var ung, var en tur i biografen den mest almindelige måde at opleve lyd og musik på. Før JBL formelt blev stiftet, hjalp James B. Lansing biografer med at forny deres lydteknologi.

Det kan være svært at forestille sig omfanget af dette i dag, men i første halvdel af det 20. århundrede gik over halvdelen af alle amerikanere i biografen hver eneste uge. Lyden spillede naturligvis en vigtig rolle for deres oplevelse, og JBL er stadig førstevalget inden for højttalere for en overvældende procentdel af biografer verden over.

De sidste 2 årtier har medført store forandringer inden for lydteknologi og den måde, vi bruger musikken på. Fremkomsten af Sonys Walkman og iPod'en gjorde bærbar musik populær. JBL gik skridtet videre med et bredt udvalg af høretelefoner og smarte bærbare højttalere, som bringer den mobile lytteoplevelse til det næste niveau.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud