Forside Produkter 400 Hybrid sports solbrille m. 3 glas

Hybrid sports solbrille m. 3 glas

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 649,-Denne lækre sportsbrille for Bliz, giver dine øjne den beskyttelse mod solen, som gør at du kan have 100% fokus på din sport eller træning uden solen blænder dig.

Pakken indeholder:
  • 1 sports solbrille
  • 2 ekstra glas 1 sæt i orange og 1 sæt i klar
  • 1 brilleetui
  • 1 renseklud

Hybrid brillen fra Bliz er designet til den krævende sportsudøver, der ikke ønsker at gå på kompromis med sit udstyr. Brillen kommer med 2 ekstra glas, som nemt kan udskiftes.

Næsegummiet er justerbart, så du kan opnå den bedste pasform for dig. Brillestængerne er også justerbare, så du kan give brillerne et lidt strammere fit. Linsen er lavet i Polycarbonat, som er meget modstandsdygtig overfor brud. Faktisk er de helt op til 10 gange mere modstandsdygtige overfor slag end plastik og glaslinser. Udover det beskytter linsen også mod UV stråler og kan nemt skiftes ud til andre glas, som kan købes i alle typer.

Bliz Eyewear er absolut den foretrukne brille for topatleter inden for de nordiske ski discipliner, men er også stærke inden for bl.a. cykling og løb.

Farve: Mat sort.
Linse: Sort, orange og klar.
Justerbar næsebøjle og brillestænger.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder