Forside Produkter 400 Hovedtelefoner Tune 670NC
JBL

Hovedtelefoner Tune 670NC

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 799,-Tune 670NC trådløse on- ear hovedtelefoner med noise cancellation funktion fra JBL er lette og komfortable og med fantastisk lyd.te

Pakken indeholder :
  • 1 par hovedtelefoner


Hovedtelefonerne er designet med fokus på komfort og bekvemmelighed.

De har bløde ørekopper og en justerbar hovedbøjle, der giver en god pasform og kan tilpasses individuelle præferencer. Over-ear-designet bidrager også til at reducere uønsket støj udefra, hvilket giver en bedre lytteoplevelse.

Strømforsyning: 5 V 1 A.
Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz.
Bluetooth-sendeeffekt: < 10 dBm.
Vægt: 174 g.
Batteritype: Litium-ion-batteri (690 mAh/ 3,7 V).
Ladetid: 2 timer.
Musikspilletid med Bluetooth aktiveret: op til 70 timer.
Da JBLs grundlægger, James B. Lansing, var ung, var en tur i biografen den mest almindelige måde at opleve lyd og musik på. Før JBL formelt blev stiftet, hjalp James B. Lansing biografer med at forny deres lydteknologi.

Det kan være svært at forestille sig omfanget af dette i dag, men i første halvdel af det 20. århundrede gik over halvdelen af alle amerikanere i biografen hver eneste uge. Lyden spillede naturligvis en vigtig rolle for deres oplevelse, og JBL er stadig førstevalget inden for højttalere for en overvældende procentdel af biografer verden over.

De sidste 2 årtier har medført store forandringer inden for lydteknologi og den måde, vi bruger musikken på. Fremkomsten af Sonys Walkman og iPod'en gjorde bærbar musik populær. JBL gik skridtet videre med et bredt udvalg af høretelefoner og smarte bærbare højttalere, som bringer den mobile lytteoplevelse til det næste niveau.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder