HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Homemate

Homemate

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 840,-


AFTENSMAD PÅ 15 MINUTTER

Frisklavet, velsmagende mad af høj kvalitet - klar på bare 15 minutter i din ovn. Homemate er en ny måde at tænke aftensmad på, der gør det nemt at servere godt og varieret mad af sæsonens bedste råvarer - både til hverdag og fest.
For dig, som har meget at se til, men som ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller værdien af et sundt og hjemmelavet måltid. Vi gør alt forarbejdet for dig i køkkenet, men lader dig stå for den sidste del af tilberedningen. På den måde er mad fra Homemate altid frisktilberedt og dampende varm, når du spiser det - ikke, når du henter det.

Smut ind på Homemate.dk og snart er aftensmaden klaret!

VELBEKOMME.

Hvordan indløser man sin gave?
Når man vælger vores gave, får man en rabatkode svarende til det givne beløb. Når man har puttet alle sine retter i kurven og valgt hvilken type levering man ønsker, skal man skrive koden i rabatkodefeltet ved udcheckning. Så trækker den beløbet fra.

På hvilken side vælger man sin gaver og hvordan foregår levering ?
Man vælger gaven på homemate.dk.

Levering eller afhentning:
Afhentning:
Man kan hente maden nede i en af vores fem butikker - du kan se adresser og åbningstider via dette link: https://shop.homemate.dk/pages/besog-os
OBS: det er kun i vores egne butikker man kan hente gaven.

Levering:
Når man går på homemate.dk og vælger sin retter spørger siden om hvordan man vil hente eller få leveret sin mad. Ved levering trykker man blot på “levering” og skriver det postnummer man bor i, hvilken dag og tidspunkt man ønsker at få leveret sin mad. Ved udcheckning noterer man sin adresse.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud