HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Star Wars Drone

Star Wars Drone

Når det gælder firmajulegaver er Metz eneforhandler på de nye Star Wars droner. Slut dig til den mørke side som pilot i Darth Vaders egen starfighter med Star Wars Tie Fighter Quadcopter Mikrodrone.

Kæmp mod venner og udfør luftrul og andre avancerede bevægelser i Darth Vader stil. Med Stunt knappen på fjernkontrollen, gør dronerne i stand til at udføre 360 graders flip.

PROPEL har udviklet nogle af de mest kendte fartøjer fra Star Wars filmene, til ekstremt flotte og utroligt seje mini droner. Udover at hver drone er unikt håndmalet med patineret finish og unikt serienummer, så har de også en fed feature, der gør dem ekstra eftertragtede. "IR Battling drones" Kæmp mod venner eller familie med din yndlings Star Wars drone.

Dronen har flere forskellige hastigheds niveauer, således at man kan styre den, uanset om man er begynder, eller øvet pilot. I højeste hastighed kan den flyve over 55 Km/t.

Produktet præsenteres i en flot stilfuld Collectors Display Box, der lyser op, når man løfter låget, og afspiller lydeffekter samt Star Wars tema melodi.

Se vores udvalg her
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud