HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier Historier - Spring Copenhagen

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet.

Deres dør er altid åben for ideer, gode historier og originalitet. De er konstant på udkig efter designere og alle med et færdigt design, en grundtegning eller et mock-up af, hvad der kunne være det næste internationale moderne designikon.

Spring Copenhagen repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk.

Vi bringer originaler til liv!
Ballet serien er som oftest i Poul Christiansens design inspireret af naturen: Selvom den minder om havets gopler, er formsproget faktisk taget fra den kurve, der dannes, når et blad af et halvstift materiale holdes vandret i den ene ende og hænger frit ned i den anden.
På den måde opstår der en kurve, som naturen selv har skabt. Kurven inspirerede til at sætte mange blade i en rundkreds, der skabte parabelformen, ligesom når de frie ender af bladene hænger fra et samlet centrum.

Bordlampens tre tynde ben sikrer et yndefuldt og sårbart udseende, som gør, at lampen ikke dominerer. Samtidig gør de tre ben, at bordlampen ikke kan vippe, selvom underlaget skulle være ujævnt.

Pendlen er inspireret af et balletskørt og lampens form dannes, når den hænges op.
Pendlens lameller gør at der skabes et smukt fald, når lyset siver ud mellem lamellerne.

POUL CHRISTIANSEN DESIGN

Født i København i 1947. Grundlagde Poul Christiansen Design i 1967 og tegnede i årene frem en række lamper for Le Klint, baseret på egen udvikling af teorier om foldning af en plan efter matematisk bestemte kurver.

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud