HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier Historier - Rains

RAINS - en moderne klassiker

RAINS er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. RAINS er inspireret af det skandinaviske vejr og minimalistiske designarv, hvor de bl.a. har valgt at fortolke og re-introducere den traditionelle regnjakke til den mere mode- og stilbevidste forbruger. Med nye innovative teknikker leverer de produkter i fantastisk kvalitet, der holder i mange sæsoner.

De verdenskendte RAINS produkter fås nu eksklusivt hos Metz og som Danmarks største leverandør af firma- og reklamegaver, er vi meget beæret over at RAINS har valgt at entrere på firmagavemarkedet sammen med os.

Nu kan du med glæde bevæge dig udendørs i det danske land og altid være forberedt på en regnbyge, med de stilrene og moderne produkter fra RAINS.

Eksklusivt samarbejde med Metz

Kendte og eksklusive mærkevarer er altid meget efterspurgte som firmagaver, og det er selvfølgelig med god grund. Om det er til jeres ansatte, samarbejdspartnere eller kunder - så er æstetik, design og høj kvalitet noget, som de fleste mennesker sætter pris på.

Metz har derfor altid de bedste produkter fra de mest populære mærkevarer med i sortimentet.

RAINS

RAINS tilbyder en komplet serie af vandtæt overtøj, tasker og tilbehør, sammen med de genopfundne klassikere, til den stil- og modebevidste forbruger.

RAINS har udviklet et letvægts og utrolig stærkt polyesterstof, for at kunne producere moderne og komfortabel regn beklædning. Tekstilet er ultralydssvejset for at sikre vandtæthed og alle lynlåse, beslag, tilbehør mv. er lavet i materialer som tåler vand. Alle komponenterne i RAINS produkter opfylder kravene fra REACH (europæiske kemiske standarder), som har til formål at beskytte mennesker og miljø. Dertil samarbejder RAINS med internationale testcentre, hvor alle komponenterne i deres produkter, løbende bliver testet, for at sikre den højeste standard og kontrol.

Alle RAINS’ produkter er fremstillet i fabrikker, som har mere end 15 års erfaring med regn- og kvalitetsbeklædning. Fabrikkerne lever op til RAINS krav om høj standard og sikkerhed, som blandt andet sikre sygesikring, ordentlige arbejdsforhold og arbejdspladser.

RAINS produkter er unisex og findes i et utal af farver, varianter og størrelser – alt lige fra forskellige jakker, bukser, rygsække, weekendtasker, sportstasker, computer- og tabletholdere til toilettasker og meget mere.

Historie

RAINS er et dansk regntøjsfirma, som blev grundlagt i 2012. Inspireret af det skandinaviske vejr og den skandinaviske designarv, har RAINS sammenkoblet traditionelle metoder med nye innovative teknikker, for at skabe kvalitetsregntøj, som er designet til at holde mere end en enkelt sæson.

RAINS valgte hurtigt at fortolke den traditionelle regnjakke og sidenhen er virksomheden vokset til et veletableret og kendt internationalt regntøjsmærke. RAINS tilbyder i dag, sammen med de genopfundne klassikere, en komplet serie af vandtæt overtøj, tasker og tilbehør til den mode- og stilbevidste forbruger.

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud