Forside Historier Historier - Omhu

Omhu

Omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassik mønster og vævninger med en moderne appel. OMHU producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer.

Konceptet består af sengelinned og håndklæder. Bæredygtighed er nøglen. Omhu stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værner om menneskerettigheder i alle aspekter. Omhu følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne.

Sengetøjet er 100% økologisk satinvævet bomuld. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed. Sengetøj og håndklæder er certificeret med Svanemærket – GOTS – Fairtrade – SA8000 – Oeko-tex .

Omhu Håndklæde, det blødeste og mest bæredygtige håndklæde i en kraftig bomuldskvalitet. Netop denne kvalitet sikrer en maksimal holdbarhed samt en lækker blødhed, grundet velour på den ene side og frotté med fantastisk tørreevne på den anden. Håndklæderne er sanforiseret for at sikre minimal krymp og for at opnå maksimal sugeevne. Håndklæderne er indfarvet med reaktive farvestoffer, så de kan vaskes ved 60 grader, uden at miste farven.

HVEM ER VI

Omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeel. Vi producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer. Konceptet består af klassisk vævet sengelinned og lagner. Bæredygtighed er nøglen for os. omhu stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værner om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne.

Video link: https://omhu.eu/wp-content/uploads/2020/10/Omhu_video_nyeste.mp4

Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud