Forside Historier Historier - Montana

Montana - Kvalitet, æstetik og dansk design

Montana er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. Montana reolsystemet (12 mm) er det klassiske og fleksible opbevarings- og reolsystem med uendelige muligheder. Montana er for første gang at præsentere på firmagavemarkedet med denne ikoniske serie, fås nu eksklusivt hos Metz. Se flere varianter i budget 560, 640 og 720.

Certificeringer

Montana er certificeret med Det Danske Indeklimamærke, ISO 14001 (miljø) og OHSAS 18001 (arbejdsmiljø/sikkerhed) og senest det officielle europæiske miljømærke EU Ecolabel.

Montana er også en af de første danske virksomheder, der bruger ’vugge til grav-analyser’, hvor vi forholder os til alle miljømæssige konsekvenser ved et givent produkt. Desuden har Montana siden 2007 udelukkende anvendt vandbaserede lakker, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige opløsningsmidler.

Historie

Montana er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og senere i 2015 er sønnen Joakim Lassen tiltrådt som direktør. Montana er indbegrebet af kvalitet, æsketik og dansk design. Montanas udvikling og produktion foregår på Fyn, på intet mindre end 19.000 m2, hvor man sikre at de høje kvalitetskrav bliver overholdt og at der tages hensyn til medarbejderne og verden omkring. Montana er kendt for deres mange samarbejder med anerkendte designere, kunstnere og arkitekter, såsom Arne Jacobsen, Verner Panton, Salto & Sigsgaard, Henrik Leander og Stefan Wewerka, men også deres populære Montana Reol- og modulsystemer, som også kan sammensættes på kryds og tværs med et utal af muligheder.

"Hvad skaber du? Hvis dit svar er ’løsninger’, så er det en slutning. Men hvis du siger: ’Jeg skaber muligheder’, så er det en åbning." - Peter J. Lassen

Filosofien bag Montanas univers er, at alle elementer skal være smukke, holdbare, godt design, ordentligt håndværk og kunne kombineres i det uendelige med et utal af muligheder.

Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud