HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier Historier - Montana

Montana - Kvalitet, æstetik og dansk design

Montana er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. Montana er for første gang at præsentere på firmagavemarkedet og det ikoniske produkt Panton Wire, designet af Verner Panton, fås nu eksklusivt hos Metz. Vi er meget beæret over, at kunne tilbyde vores firmagavekunder det ikoniske brand, som Montana er.

Eksklusivt samarbejde med Metz

Kendte og eksklusive mærkevarer er typisk meget efterspurgte gaver, og det er selvfølgelig med god grund. Om det er til medarbejdere, kunder eller reception - så er æstetik, design og høj kvalitet noget, som mange mennesker sætter stor pris på.

Metz har derfor altid de bedste modeller og mest populære mærkevarer med i sortimentet.

Montanta / Verner Panton

Montana valgte at relancere Verner Pantons trådreol, Panton Wire i 1998 og i dag findes der et utal af muligheder for at skabe det perfekte Panton Wire system der passer dig. Panton Wire kan hænge på væggen, bruges som reolsystem, stå ved siden af sofaen eller bruges som sengebord ved siden af sengen. Modulerne kan bruges overalt i boligen og kombineres i uendelighed, hvorvidt om du ønsker at stable dem eller hænge dem på væggen – mulighederne er mange. Kombiner Panton Wire med en smuk glashylde, som skaber helt nye anvendelsesmuligheder for reolsystemet og tilsætter ny fleksibilitet.

"The main purpose of my work is to provoke people into using their imagination and make their surroundings more exciting" - Verner Panton

Verner Panton er kendt for sine farverige og anderledes designs, hvor han eksperimenterede med nye former, farver, materialer og produktionsmetoder. Dette har afspejlet sig i alle hans design, lige fra Panton stolen, Globe lampen, Flowerpot lampen, Panton One og trådreolen Panton Wire.

Verner Pantons trådreol, Panton Wire, er udført i 5 mm tråd og designet i et råt og industrielt design, som samtidig rummer kvalitet, elegance og æstetik. Trådreolen er designet i krom og mørk krom samt lakeret i farverne Black, Snow og Moulin Rouge – dertil fås der topplader til én enkelt reol eller til to reoler sammensat. Toppladerne er 12 mm og findes i farverne New White, Black, Moulin Rouge, Anthracite, Fjord, røgfarvet glas og hvid eller sort marmor.

Historie

Montana er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og senere i 2015 er sønnen Joakim Lassen tiltrådt som direktør. Montana er indbegrebet af kvalitet, æsketik og dansk design. Montanas udvikling og produktion foregår på Fyn, på intet mindre end 19.000 m2, hvor man sikre at de høje kvalitetskrav bliver overholdt og at der tages hensyn til medarbejderne og verden omkring. Montana er kendt for deres mange samarbejder med anerkendte designere, kunstnere og arkitekter, såsom Arne Jacobsen, Verner Panton, Salto & Sigsgaard, Henrik Leander og Stefan Wewerka, men også deres populære Montana Reol- og modulsystemer, som også kan sammensættes på kryds og tværs med et utal af muligheder.

"Hvad skaber du? Hvis dit svar er ’løsninger’, så er det en slutning. Men hvis du siger: ’Jeg skaber muligheder’, så er det en åbning." - Peter J. Lassen

Filosofien bag Montanas univers er, at alle elementer skal være smukke, holdbare, godt design, ordentligt håndværk og kunne kombineres i det uendelige med et utal af muligheder.

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud