HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier Historier - Georg Jensen Damask - KVADRAT økologisk GOTS sengelinned

Georg Jensen Damask - KVADRAT økologisk GOTS sengelinned

UDSØGT KVALITET, TIDLØST DESIGN OG STOLTE VÆVETRADITIONER

KVADRAT er på én gang klassisk og moderne med et rent, smukt og harmonisk udtryk. Et underspillet og stilfærdigt sengetøj, der klæder soveværelset til alle tider.

Dette eksklusive KVADRAT sengetøj fra Georg Jensen Damask er vævet i 100% økologisk, GOTS-certificeret bomuld.

Smukt sengelinned fra Georg Jensen Damask er ren forkælelse af sanserne. Der er tænkt nøje over både kvalitet, udtryk og æstetik.

Bag GOTS er organisationen Global Organic Textile Standard. GOTS er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk.

Historie

Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af vores butikker, en af vores forhandlere  eller møder os på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask  har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud