HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier Historier - BySkagen

BySkagen

Sengesæt fra danske bySKAGEN
bySKAGEN er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg.

Sengetøjet er vævet i 100% bomuld, og super soft behandlet - så et blødere sæt sengetøj skal man lede længe efter. Det er samtidig Easy Care- og antipeelingbehandlet, som sikrer at det krøller minimalt. Alt vores sengetøj er selvfølgelig Öko-tex mærket, som er din tryghed for, at produktionen bliver kontrolleret og lever op til internationale krav, uden brug af sundheds skadelige stoffer.

OEKO-TEX® (Øko-Tex 100)
Dette er et certifikat, der garanterer dig som forbruger, at varerne er produceret uden kemiske stoffer der kan - eller mistænkes for at kunne - skade helbred eller miljø. Varen er blevet testet og godkendt ud fra disse internationale krav som OEKO-TEX® har stillet.
Certifikatet er en garanti til dig som forbruger, at varen er effektiv beskyttet mod uønsket kemikalier og andre skadelige stoffer.

HISTORIE

BySKAGEN er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg.

De allerbedste materialer i den aller bedste forarbejdning, højaktuelle design i klassiske og moderigtige farver er stilen for bySKAGENs kollektioner. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 2014 af designer Per S. Andreassen, idéen bag mærket bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte klassiske designs. bySKAGENs designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante og moderne stilvalg.


Simone og Frida sengesæt -4 sæt i poseHOVEDKORT (metz.dk) OBS dette sengetøj er ikke økologisk

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud