HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier

Historier

Omhu

Omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassik mønster og vævninger med en moderne appel. OMHU producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer.

Konceptet består af sengelinned og håndklæder. Bæredygtighed er nøglen. Omhu stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værner om menneskerettigheder i alle aspekter. Omhu følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne.

Læs mere

Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet.

Deres dør er altid åben for ideer, gode historier og originalitet. De er konstant på udkig efter designere og alle med et færdigt design, en grundtegning eller et mock-up af, hvad der kunne være det næste internationale moderne designikon.

Spring Copenhagen repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk.

Læs mere

BySkagen

Sengesæt fra danske bySKAGEN
bySKAGEN er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Silkeborg.

Sengetøjet er vævet i 100% bomuld, og super soft behandlet - så et blødere sæt sengetøj skal man lede længe efter. Det er samtidig Easy Care- og antipeelingbehandlet, som sikrer at det krøller minimalt. Alt vores sengetøj er selvfølgelig Öko-tex mærket, som er din tryghed for, at produktionen bliver kontrolleret og lever op til internationale krav, uden brug af sundheds skadelige stoffer.

Læs mere

Montana - Kvalitet, æstetik og dansk design

Montana er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. Montana reolsystemet (12 mm) er det klassiske og fleksible opbevarings- og reolsystem med uendelige muligheder. Montana er for første gang at præsentere på firmagavemarkedet med denne ikoniske serie, fås nu eksklusivt hos Metz. DASH skuffebord fra Montana er ideelt som opbevaringsløsning i soveværelset eller under et spejl i entréen. DASH har en skuffe og en hylde. Se flere varianter i budget 560 og 640

Læs mere

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud