Forside Historier

Historier

SQUARELY COPENHAGEN

SQUARELY er et dansk design brand, der udvikler og producerer højkvalitets plantekasser i træ og med en unik selvvandende teknologi.
SQUARELY vil inspirere mennesker til at leve et grønt liv med minimal indsats. En fremtid, hvor folk føler sig sunde og afslappede, i deres hjem og på deres kontorer, omgivet af en grøn voksende natur - natur, der kan passe sig selv.
SQUARELY indeholder et skjult selvvandingssystem. Ved hjælp af kapilærmåtter bliver jorden konstant er på et optimalt fugtighedsniveau, så dine planter altid forbliver perfekt hydrerede. Du behøver kun at fylde vandbeholderen med vand 1-3 gange om måneden, så du kan fortsætte med din travle livsstil og stadig nyde sunde planter.
SQUARELY bruger kun overskydende træ i høj kvalitet fra andre produktioner, og alle deres produkter er produceret inden for EU.

Læs mere

Van Kempen & Begeer

ET IKON SIDEN 1789
Van Kempen & Begeer er mere end blot et brand; det er virkelig ikonisk. Dens historie begyndte i 1789. I 1858 modtog Van Kempen & Begeer betegnelsen 'Koninklijke' ('Royal' på hollandsk) og tilføjede den hollandske krone til sit logo. Virksomhedens kulturelle betydning var uden fortilfælde på det tidspunkt. I dag er kronen ikke kun et kvalitetsmærke, men også et symbol på stilfuld madlavning og spisning i bestikkategorien.
Panderne er lavet af en unik 3-lags konstruktion, bestående af to lag rustfrit stål, hvor derimellem er et lag aluminium. Dette sikrer, at panden bliver hurtig varm, samt sikrer en jævn varmefordeling.
Panderne er velegnet til alle kogeplader varmekilder inklusive induktion, samt ovnsikker op til 260° og belægning er lavet af keramisk non-stick, som sikrer sund madlavning.
Der er ingen PTFE og nul PFAS, hvilket er fremtiden for non-stick pander og gryder. Belægningen har bl.a. vundet bedst i test.

Læs mere

Omhu

Omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassik mønster og vævninger med en moderne appel. OMHU producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer.

Konceptet består af sengelinned og håndklæder. Bæredygtighed er nøglen. Omhu stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værner om menneskerettigheder i alle aspekter. Omhu følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne.

Læs mere

Montana - Kvalitet, æstetik og dansk design

Montana er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. Montana reolsystemet (12 mm) er det klassiske og fleksible opbevarings- og reolsystem med uendelige muligheder. Montana er for første gang at præsentere på firmagavemarkedet med denne ikoniske serie, fås nu eksklusivt hos Metz. DASH skuffebord fra Montana er ideelt som opbevaringsløsning i soveværelset eller under et spejl i entréen. DASH har en skuffe og en hylde. Se flere varianter i budget 560 og 640

Læs mere

Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud