HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier

Historier

LE KLINT – Dansk design og håndværk siden 1943

Funktionalitet, æstetik og godt håndværk er nøgleord hos LE KLINT – Det er også ord som ligger i naturlig forlængelse af vores værdier og derfor er det med stolthed, at Metz kan præsentere det nye samarbejde med LE KLINT.

Læs mere

Montana - Kvalitet, æstetik og dansk design

Montana er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. Montana er for første gang at præsentere på firmagavemarkedet og det ikoniske produkt Panton Wire, designet af Verner Panton, fås nu eksklusivt hos Metz. Vi er meget beæret over, at kunne tilbyde vores firmagavekunder det ikoniske brand, som Montana er.

Læs mere

RAINS - en moderne klassiker

RAINS er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. RAINS er inspireret af det skandinaviske vejr og minimalistiske designarv, hvor de bl.a. har valgt at fortolke og re-introducere den traditionelle regnjakke til den mere mode- og stilbevidste forbruger.

Læs mere

Doner en del af firmajulegaven til Red Barnet

Et nyt samarbejde mellem landets største leverandør af firmagaver Metz og Red Barnet gør det nu muligt for danske virksomheder at donere en del af årets julegave til Red Barnet. Pengene vil bl.a. gå til julearrangementer for udsatte børnefamilier rundt om i Danmark.

Læs mere

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud