HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Historier

Historier

KLASSIK STUDIO

Funktionalitet, æstetik og godt håndværk er nøgleord hos KLASSIK STUDIO – Det er også ord som ligger i naturlig forlængelse af vores værdier og derfor er det med stolthed, at Metz kan præsentere det nye samarbejde med KLASSIK STUDIO.

Stærkt inspireret af 50'erne og 60'erne har Lasse Storm Jørgensen designet denne industrielle, men klassiske bordlampe til Klassik Studio. Studio 1 bordlampen udsender et direkte og retningsbestemt lys, og den indstillelige skærm, sikrer en optimal lysdistribution.

Med ærlig respekt for designhistorie og med adgang til moderne og bæredygtige fremstillingsprocesser, bringer Klassik Studio nyt liv til gamle designs.

Læs mere

Georg Jensen Damask - KVADRAT økologisk GOTS sengelinned

UDSØGT KVALITET, TIDLØST DESIGN OG STOLTE VÆVETRADITIONER

KVADRAT er på én gang klassisk og moderne med et rent, smukt og harmonisk udtryk. Et underspillet og stilfærdigt sengetøj, der klæder soveværelset til alle tider.

Dette eksklusive KVADRAT sengetøj fra Georg Jensen Damask er vævet i 100% økologisk, GOTS-certificeret bomuld.

Læs mere

Montana - Kvalitet, æstetik og dansk design

Montana er indbegrebet af kvalitet, æstetik og dansk design. Montana reolsystemet (12 mm) er det klassiske og fleksible opbevarings- og reolsystem med uendelige muligheder. Montana er for første gang at præsentere på firmagavemarkedet med denne ikoniske serie, fås nu eksklusivt hos Metz. DASH skuffebord fra Montana er ideelt som opbevaringsløsning i soveværelset eller under et spejl i entréen. DASH har en skuffe og en hylde. Se flere varianter i budget 560 og 640

Læs mere

Star Wars Drone

Slut dig til den mørke side som pilot i Darth Vaders egen starfighter med Star Wars Tie Fighter Quadcopter Mikrodrone.

Kæmp mod venner og udfør luftrul og andre avancerede bevægelser i Darth Vader stil. Med Stunt knappen på fjernkontrollen, gør dronerne i stand til at udføre 360 graders flip.

Læs mere

Södahl Økologisk Sengetøj

Södahls Organic serie holder den høje økologiske standard hele vejen fra bomuld til færdigt produkt.

Vil du have sengetøj fri for kemi, så vælg økologisk sengetøj fra Södahl.

Læs mere

Kygo Life hovedtelefoner

Kygo er en norsk verdenskendt DJ og Kygo Life blev skabt som følge af Kygos store lyst til at tilbyde fantastiske musikoplevelser gennem hans produkter – uanset musiksmag.

Derfor er hans high-end hovedtelefoner udviklet til at gengive exceptionel, krystalklar lyd og til at passe perfekt til den enkelte.

Læs mere

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud