Forside Produkter 400 Havepakke 5 dele
Fiskars

Havepakke 5 dele

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 616,90


Fiskars plus høstkurv, Fiskars knæpude, Fiskars snip urtesaks, Xact planteske og Xact kulviator.
Gaven består af:

Fiskars plus høstkurv, hvor den ene side fungerer som dørslag for at skylle friskhøstede grøntsager, mens den anden kan anvendes til at lægge høsten i blød eller skylle frugt, grøntsager og værktøjer. Kurvens svingbare håndtag låser sammen, så den nemt kan håndteres med én hånd. Den kan også bæres med begge hænder ved hjælp af de to sidehåndtag

Fiskars knæpude som har en robust tolags-konstruktion, der sikrer lang levetid, hvor det yderste lag beskytter mod fugt og ujævnt terræn. Kernen i blødt skummateriale skaber et behageligt underlag som er tilstrækkeligt stor til at give god plads at arbejde på.

Fiskars snip urtesaks har præcisionsblade, som skærer hele vejen ud til spidsen og tillader præcise og rene snit, selv når pladsen er trang. De fuldt hærdede, præcisionsslebne blade i rustfrit stål har en slip-let-belægning, så de ikke binder, og de holder sig skarpe selv ved krævende brug.

Xact planteske, som har et bredt hoved i rustfrit stål med skarpe kanter. Derudover har den et komfortabelt håndtag med SoftGrip.Det lange håndtag giver ekstra kræfter, når der er brug for det og derudover er der et praktisk ophængningshul, så den nemt kan hænges op.

Xact kultivator, som har 3 skarpe tænder i rustfrit stål og et komfortabelt håndtag med SoftGrip.Det lange håndtag giver ekstra kræfter, når der er brug for det. Derudover har den har et praktisk ophængningshul, så den nemt kan hænges op hvor det passer.
Fiskars plus høstkurv:
Materiale: Robust plast.
Farve: Sort/orange.
H:13,67 L:60,96 B:38,84 cm.

Fiskars knæpude:
Med praktisk bærehåndtag.
Farve: Sort:
H:1,91 L:45,72 B:27,94 cm.

Fiskars snip urtesaks:
Farve: Sort/orange.
H:21,5 L:2 B:8,4 cm.

Xact planteske:
H:5 L:37,5 B:8,2 cm.
Farve: Sort/orange.

Xact kultivator:
H:6,5 L:32,3 B:9,2 cm.
Farve: Sort/orange.
Fiskars er en førende, global leverandør af produkter til hjem, have og udendørsaktiviteter.

Fiskars Groups produkter er kendt i hele verden for deres exceptionelle funktionalitet og knivskarpe design. Fiskars blev grundlagt i 1649 og er Finlands ældste virksomhed.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud