HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 Hakkebræt af endetræ
Denwood by horn

Hakkebræt af endetræ

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Dansk produceret Denwood hakkebræt,
En god hjælp i køkkenet når der skal hakkes krydderurter og grønsager, eller serveres lækre oste m.m.
Holdbarhed og genanvendelighed af Denwoods produkter er kernen i deres virksomhedsfilosofi.

Der anvendes kun FSC Certificeret træ. Denwood fokusere på verdens spild af brugelige materialer, samtidigt har Denwood stor fokus på vækst med social bundlinje. Vælger du Denwood produkt er du med til, at skabe arbejdspladser til udsatte ledige.
Mål: Ø30 x 4 cm.
Materiale: Eg olieret - endetræ.

Tåler ikke maskinopvask.
Vi skylder hinanden at gentænke, hvordan vi definerer kvalitet, og sikre at vi passer både på miljøet, menneskene bag produktet og selvfølgelig dig som slutbruger.

Verdens nuværende forbrugsmønstre er uholdbare, og der produceres alt for meget affald.
Denwood by HORN blev grundlagt i 2016 som en socialansvarlig virksomhed, med det formål at designe interiørprodukter af materiale fra deres bordpladeproduktion, der tidligere var blevet smidt ud.

I dag designer Denwood interiørsortiment af forskellige genbrugsmaterialer fra både HORN Bordplader A/S samt andre virksomheder, for at sikre tilstrækkelig forsyning og hjælpe andre med også at minimere deres spild.

Udover at være modtager af rest– og spildprodukter er Denwood meget opmærksomme på deres sociale ansvar. I samarbejde med kommuner og jobcentre forsøger de derfor at hjælpe mennesker, der, af forskellige årsager, har en reduceret arbejdskapacitet, til at få det daglige arbejdsliv tilbage på rette spor.

Målet med Denwood by HORN er at udnytte verdens ressourcer bedst muligt samt udfordre nuværende forbrugsmønstre og hjælpe forbrugere til at træffe et mere bæredygtigt valg.

Alle produkter er produceret efter høje kvalitetskrav til både design og holdbarhed.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud