Giv et gavekort

Forside Produkter 400 Grydesæt 3 dele 85% genanvendt materiale
Fiskars

Grydesæt 3 dele 85% genanvendt materiale

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.499,-


Gaven består af:

1 x lav gryde 3 liter.
1 x høj gryde 5 liter.
1 x kasserolle med langt håndtag, 1,5 liter.


Fiskars kogegrej er produceret i Finland, i stål fra producenter der arbejder med en genanvendelses grad på 85%. Fiskars grydesæt 6 dele, 85% genanvendt materiale

Gryder fra Fiskars er kogegrej med fokus på den bedste funktionalitet og stor slidstyrke. Designet er tidløst og er skabt til brug i hverdagen af alle lige fra ”busy homemakers” til køkken-entusiasten.

Fiskars’ gryder og pander er produceret i Finland på egen fabrik med lang og stolt historie med fremstilling af stålprodukter.

Gryder i rustfrit stål. De mest ideelle gryder til al madlavning.

Gryderne i serien er forsynet med glas låg. Selvom det bruges hver dag, er det modstandsdygtigt over for både ridser og stød, det er smagsneutralt, let at vedligeholde, kan tåle opvaskemaskine og er ligeledes yderst hygiejnisk.

Gryderne er gennemførte helt ned til mindste detalje, og de er forsynet med universalbund, som er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion. De ergonomiske greb af rustfrit stål og deres moderne design passer ind i ethvert køkken.

Derudover minimerer Fiskars plastik i al deres emballage og de fleste emballager kan nu fuldt ud genbruges. De producerer i Finland, og til sammenligning er mange andre gryder produceret i Østen med lang transport til EU og dermed forbrug af CO2.Fiskars grydesæt 6 dele, 85% genanvendt materiale
Gryder i rustfrit stål. De mest ideelle gryder til al madlavning.


Gryderne er gennemført helt ned til mindste detalje, og de er forsynet med universalbund, som er egnet til alle typer komfurer, inkl. induktion. De ergonomiske greb af rustfrit stål og deres moderne design passer ind i ethvert køkken.
Grydesættet består af:

1 x lav gryde 3 liter.
1 x høj gryde 5 liter.
1 x kasserolle med langt håndtag 1,5 liter.
Fiskars er en førende, global leverandør af produkter til hjem, have og udendørsaktiviteter.

Fiskars Groups produkter er kendt i hele verden for deres exceptionelle funktionalitet og knivskarpe design. Fiskars blev grundlagt i 1649 og er Finlands ældste virksomhed.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud