HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Gryde og kasserolle
Eva Solo

Gryde og kasserolle

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.449,90


Gaven består af:

Nordic Kitchen gryde 3 L.
Gryden fra Eva Solo i rustfrit stål har en stor slidstyrke, så du kan lave lækker mad hver eneste dag.

Nordic Kitchen kasserolle 1,5 L.
Nordic kitchen kasserollen i rustfrit stål er let at arbejde med, uanset om du skal blanchere grøntsager, røre en sauce eller bare skal koge et æg.
Gaven består af:

Nordic Kitchen gryde 3 L.
Håndtaget i eg er en æstetisk detalje samtidig med, at det er behageligt at holde om. Låget og gryden er lette at rengøre og gryden kan anvendes på alle varmekilder – inkl. induktion.

I de kolde vintermåneder er der intet som at varme sig på et lækkert måltid mad.
Gryden fra Eva Solo er nemlig perfekt til hverdagens simreretter.
- Solidt nordisk design
- Jævn varmefordeling
- Madlavning (næsten) uden fedt

Nordic Kitchen kasserolle 1,5 L.
Kasserollen har stor slidstyrke, og træhåndtaget giver et godt greb. Både kasserolle og det medfølgende låg er let at rengøre med varmt vand og sæbe. Kan anvendes på alle varmekilder, inkl. induktion, dog ikke ovn og grill.
Gaven består af:

Nordic Kitchen gryde 3 L.
Materiale: Rustfrit stål/ Egetræ
Kapacitet: 3 L
Højde: 14,7 cm
Bredde: 25,5 cm
Diameter: 19,4 cm
Låg medfølger

Nordic Kitchen kasserolle 1,5 L.
Materiale: Rustfrit stål/ Egetræ
Kapacitet: 1,5 L
Højde: 10,2 cm
Diameter: 16 cm
Låg medfølger
Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kvinder, udviklede vi redskaber, der lettede arbejdet i køkkenet. I 1970’erne, da de åbne køkkener gjorde deres indtog, var vi først med køkkenudstyr, der var pænt nok til at blive vist frem.

I dag er vi, i tråd med vores historie, kendetegnet ved funktionelt design af høj kvalitet. Vi har udviklet os til et moderne, innovativt og internationalt designhus med ca. 60 ansatte. Vores hovedkontor ligger i Danmark, i Måløv, men vores produkter forhandles over det meste af verdenen. Vi står aldrig stille. På trods af, at vi er en familievirksomhed i 4. generation, så er vi hver dag på sporet af den næste evolution, og en ny generation af Eva Solo-produkter.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud