HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Gør en forskel

Gør en forskel

Som leverandør til en stor del af Danmarks virksomheder er vores ansvar større end de løsninger, vi leverer hver eneste dag året rundt. Vi er derfor medlem af FN Global Compact og har forpligtet os til at tage et etisk og socialt medansvar for verdens udvikling og følge ti universelle principper.

Hos Metz er vi stolte af at være en del af dette vigtige partnerskab. Det skaber nemlig også tryghed for vores kunder. I forlængelse af dette udvikler vi også hvert år en donationsjulegave som en del af vores sortiment, og i år har vi valgt at samarbejde med Red Barnet, hvor vi støtter udsatte børn og unge i Danmark.

Rigtig mange mennesker og virksomheder vil gerne støtte en god sag, og hvem ønsker ikke at være med til at give udsatte børnefamilier en god jul. Vi har derfor gjort det meget lettere for vores kunder at bidrage til Red Barnet ved at kombinere en kontant donation med en rigtig fin og eftertragtet Cobra skål fra Georg Jensen.

Hvad der burde være hjerternes fest, ender for alt for mange udsatte børn med, at være en højtid med ekstra hjertebanken. Derfor er vi også meget glade for vores samarbejde med Red Barnet, som hvert år afholder julearrangementer for udsatte børn og deres familier rundt om i landet.

Årets donationsgave findes i tre versioner, så jeres virksomhed alt efter budget kan donere et kontant beløb på mellem 100 og 180kr. per gave.

Produkt 1 | Produkt 2 | Produkt 3

Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud