HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Ginpakke
Kjær & Sommerfeldt

Ginpakke

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 635,25


Gaven indeholder:

1 stk - CPH Copenhagen oriGINal Herbs, 70 cl. 39%, Danmark.

1 stk - Pearlfisher Cocktailsirup - rabarber & hibiscus, 200 ml., Danmark.

1 stk - Pearlfisher Cocktailsirup - mango & vanille, 200 ml., Danmark.

2 stk - Fever Tree Lemon Tonic 20 cl., Storbritannien.

2 stk - Fever Tree Indian Tonic 20 cl., Storbritannien.

1 stk - Yorkshire Crisp, Sweet Chili & Lime, 40 gr.

1 stk - Yorkshire Crisp Cheddar & Onion, 40 gr.

Leveres i sort æske.

CPH Copenhagen oriGINal Herbs, 70 cl. 39%, Danmark
Klassisk krydret gin baseret på 8 smagsgivere, som giver en harmonisk og aromatisk smagsoplevelse. Ginnen i sig selv har en let bitter, krydret smag med noter af citrus. Vi anbefaler at servere den i en frisk version med æble, timian og enebær. Fyld op med en klassisk tonicvand med citrusnoter.

Pearlfisher Cocktailsirup - rabarber & hibiscus, 200 ml., Danmark
Pearlfisher Cocktailsirup er til alle cocktailnørder og alle andre, der gerne vil mixe en lækker drinks. Denne sirup er en uundværlig ingrediens i cocktails og drinks. Smager også fantastisk som tilbehør ovenpå skyr.

Pearlfisher Cocktailsirup - mango & vanille, 200 ml., Danmark
En cocktailsirup med en krydret duft og sødmefuld smag af mango, justeret med frisk lime. Uundværlig til gin hass men også fantastisk sammen med kold hvidvin til en velkomstdrink.

Fever Tree Lemon Tonic 20 cl., Storbritannien
En frisk lemon fra Fever Tree laver på Kinin, ligesom i en klassisk tonic.

Fever Tree Indian Tonic 20 cl., Storbritannien
Smagen af Fever-Tree tonic er blød. Noterne af citrus og frugt er perfekt afbalanceret i forhold til den bitre kinin, som er så karakteristisk for tonic. Fever-Tree bruger ingen kunstige sødemidler, som mange andre brands, hvilket giver en helt ren eftersmag. Brusen i tonic´en er let perlende. Alt dette skaber den perfekte mixer til din gin og giver plads til gin´ens noter.

Yorkshire Crisp, Sweet Chili & Lime, 40 gr.
Chips udelukkende af naturlige ingredienser der steges i 100% ren solsikkeolie og smages til med naturlige ingredienser. Den pikante og prikkende lime kombineret med den søde chili giver en intens og udfordrende smag.

Yorkshire Crisp Cheddar & Onion, 40 gr.
Chips udelukkende af naturlige ingredienser der steges i 100% ren solsikkeolie og smages til med naturlige ingredienser. Intens og fyldig smag med tydeligt præg af god cheddarost og karamelliserede løg - en rigtig herrechips.

De valgte produkter pakkes med træuld i elegant sort æske.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud