HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Georg Jensen Cobra stager, 3 stk.
Georg Jensen

Georg Jensen Cobra stager, 3 stk.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.399,-


Georg Jensen står for enestående kunsthåndværk og tidløst, æstetisk design. COBRA stagerne er ingen undtagelse og er en klassisk lysestage med indbygget drama.

Her får du 3 COBRA stager i 3 størrelser.

De stærke kurver giver et indtryk af bevægelse og er på en gang imponerende og sjov med den dramatisk svingende krop - med de samme kvaliteter som cobraslangen: Imponerende, dristig og betagende. Der er noget forførerisk ved formen og den spejlblanke rustfrie stålflade, som indfanger lyset og giver en spændende effekt.


COBRA lysestagen er designet af den tyske designer Constantin Wortmann.

Materiale: Rustfrit stål, blank poleret.

Indhold: 3 COBRA stager, H: 16, 20, 24 cm.

Lys medfølger ikke.

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud