Forside Produkter 640 Food processor med auto-iQ
Ninja

Food processor med auto-iQ

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.099,-Lav alt fra salater, dej, desserter og meget mere med denne Ninja fødevareprocessor - komplet med udskiftelige blade og tilbehør.

Hak hurtigt ingredienser, riv ost og skær grøntsager med præcision. Bland dej og smør og lav det til lækkert brød, bagværk, kager - mulighederne er mange.

Pakken indeholder:

• 1 Food processor

Enkle one-touch-kontroller gør det nemt at vælge automatiske programmer eller manuelle indstillinger - alt sammen designet til at levere det perfekte resultat.

Foodprocessoren fra Ninja har Auto-iQ technologi, som gør, at den ved et enkelt tryk gør alt det hårde arbejde for dig. Vælg mellem 4 unikke og forskellige programmer. Du kan både lave puré, pesto, salsa, sauce og dressinger. Og så kan den hakke og blande hårde ingredienser.

Kapacitet: 2,1 L.
Watt: 850.
Ninjas inspirerende køkkenudstyr gør det hurtigt og nemt at tilberede lækker, sund mad og drikke derhjemme - uanset om du laver mad selv, underholder venner eller fodrer en sulten familie.

Efter årtiers succes i USA nyder Ninja nu global anerkendelse med kontorer i hele verden og er stolte over at være en del af JS Global, verdens 3. største små husholdningsapparater-fokuserede virksomhed - dedikeret til innovation og kvalitet.

Ninja giver dig mere med flere funktioner i hvert apparat og automatiske programmer, der gør det hårde arbejde for dig. Fra kraftige Ninja-blandere og præcise madprocessorer til alsidige madlavningsapparater, herunder Ninja Foodi-multikomfurer, grill, luftfryser og mere.

Hvert produkt er konstrueret internt og designet til hastighed, kraft, lethed og utrolige resultater. Vores ingeniører er altid innovative og fortsætter med at skabe nye teknologier, der bekæmper dine frustrationer over madlavning.

Sammen med vores søstermærke Shark, skabere af førsteklasses rengøringsprodukter til hjemmet, har Ninja til formål at have en positiv indflydelse på folks liv hver dag i hvert hjem rundt om i verden. Hvad laver du først?
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud