HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 FJORD morgenkåber 2 stk
Georg Jensen Damask

FJORD morgenkåber 2 stk

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.980,-


Gaven består af 2 stk.

En morgenkåbe er den perfekte gave, der lægger op til afslappende og rolige stunder med tid til selvforkælelse for modtageren.

Fås i størrelserne:
s,m,l og xl.
Gaven består af 2 stk.

Den klassiske Fjord-morgenkåbe er lavet i økologisk bomuld, der føles som en blid omfavnelse af kroppen. Det enkle snit passer til både mænd og kvinder.
Vævet af 100% økologisk bomuld.
Vask ved 60°C.

Gode råd:

Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.
Vi anbefaler en let tørretumbling af kimonoen.
Husk at følge vaskeanvisningen.

Længde, Brystmål, Ærmelængde:

-Small: 113 cm, 57 cm, 55 cm.
-Medium: 115 cm, 60 cm, 56 cm.
-Large: 117 cm, 63 cm, 56 cm.
-X-large: 119 cm, 66 cm, 57 cm.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christens datter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud