Forside Produkter 560 Emerio Air Fryer - 5,5 ltr.
Hâws

Emerio Air Fryer - 5,5 ltr.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.499,-Den smarte Emerio airfryer 5,5 liter gør bare hverdagen lidt nemmere. Færre kalorier, nemmere og hurtigere tilberedning.

Pakken indeholder:
  • 1 airfryer

Emerio smart fryer giver dig muligheden for at få sprødt og saftigt mad uden de mange kalorier og store mængder af olie. Airfry teknologi er betegnelsen for en varmluftfrituregryde, som benytter op til 75% mindre olie ved tilberedning.

Luften i smart fryeren cirkulerer hurtigere og tilberedningstiden forkortes derfor sammenlignet med en traditionel ovn.

Farve: Sort
Størrelse: 32,2 x 32,2 x 31,7 cm.
Rumlighed: 5,5 liter
1400W
Hâws er et nyt dansk mærke som blev registreret i 2019 i forbindelse med et nyt bredt sortiment af køkkenudstyr. Brandet blev oprettet for at beskytte samarbejdspartnere mod store udenlandske aktører.

Hâws tilbyder produkter til i og omkring hjemmet. Hâws har et enkelt, elegant og funktionelt design, der tåler at blive brugt. I forbindelse med Hâws brandet er der også blevet oprettet en Laguiole By Hâws linje med knive, gafler, knivblokke, champagnesabler vinsæt mm. med den populære Laguiole form.

Hâws er dansk holdbart elegant design til hjemmet og haven.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder