HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 EM bestik 30 dele
Stelton

EM bestik 30 dele

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 3.298,50


Gaven består af:

Ialt 30 dele i det elegante og minimalistiske design

6 stk. gafler.
6 stk. knive.
6 stk. middagsske.
6 stk. dessert ske.
6 stk. kaffe-/teske.
Erik Magnussens bestik, designet i 1995, er et udtryk for Erik Magnussens elegante og minimalistiske design. Den satinpolerede overflade og moderne stil skiller sig ud med sine let konkave kurver på en enestående måde.

EM gaffel
Materiale: Stål
Mål: 2,6 x 1,5 x 20,8 cm

EM kniv
Materiale: Stål
Mål: 2,4 x 0,3 x 21,5 cm

EM middagsske
Materiale: Stål
Mål: 3,7 x 1,8 x 20,7 cm

EM dessert ske
Materiale: Stål
Mål: 3 x 1,5 x 16,5 cm

EM kaffe-/teske
Materiale: Stål
Mål: 2,5 x 1,0 x 12,2 cm
Stelton er et innovativt, trendsættende designhus baseret på den skandinaviske designfilosofi. Steltons mission er at være kundernes foretrukne valg, når de søger godt design, der beriger deres hverdag.

Stellan og Carton! Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton. Navnene tilhørte de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der for 50 år siden fandt sammen om at starte et lille handelsfirma.

I starten solgte de sportssko og møbler, men det var først da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfrit" i Fårevejle, at deres firmadrømme for alvor tog fart.

Dansk Rustfrit producerede serveringsdele i rustfrit stål, hvilket den gang var højeste mode. Og snart gik især Steltons sovseskåle som varmt brød hos datidens isenkræmmere. Men det var ikke kun danskerne der havde et godt øje til stålprodukterne.

I USA var Stelton-skålene indbegrebet af det man kaldte Danish Modern og kunne faktisk sælges til det tidobbelte i store eksklusive varehuse og designforretninger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud