HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 DOT™ Stol Arne Jacobsen, sort ask.
Fritz Hansen

DOT™ Stol Arne Jacobsen, sort ask.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.699,-


Det designglade og kvalitetsbevidste hjem vil forelske sig i denne smukke og ikoniske DOT™, designet af Arne Jacobsen. Den flotte og klassiske DOT™ taburet giver et sofistikeret udtryk i enhver indretning.
Rigtig fin og klassisk taburet designet af Arne Jacobsen.

DOT™ blev udviklet i 1950'erne, og den blev præsenteret for markedet i 1954 som en 3-benet skammel af finér. I 1970 blev skamlen opdateret og kom til at fremstå, som vi kender den i dag, med 4 ben.

DOT™ passer perfekt ind i den moderne boligindretning, og den er ideel som ekstra siddeplads i køkkenet, stuen eller på børneværelset.

Den 4-benede taburet er stabelbar.
Materiale: Ask
Farve: Sort
Stel: Forkromet stål
Mål: H 44 cm., Ø 34 cm.
Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.

Fritz Hansen har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt mange store danske personligheder såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

Fritz Hansens klassiske kollektion består af en perlerække af møbelikoner som Arne Jacobsens loungestole Ægget™ og Svanen™ og hans berømte skalstol Serie 7™ samt Poul Kjærholms mesterværker, PK22™ loungestolen og PK80™ daybed. Alle er de designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.

I Fritz Hansens nutidige kollektion indgår nye møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere så som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto og Cecilie Manz.

Fælles for begge kollektioner er visionen om at skabe møbler med et skulpturelt udtryk som udvisker linjen mellem design og kunst samt forener funktion og form, således at hvert møbel fremstår unikt.
Danske Lightyears har været en del af Republic of Fritz Hansen siden 2015. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Fritz Hansen er af den overbevisning, at et enkelt møbel kan forskønne et helt rum eller en bygning, samt påvirke de mennesker som bor, arbejder eller ganske enkelt opholder sig der. Målet er konstant at stræbe efter at designe smukke møbler uden at gå på kompromis med komfort. Ambitionen er at blive en nichevirksomhed i den absolutte globale elite inden for design, luksus og livsstil.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud