HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 DOMINO sengetøj
Mette Ditmer

DOMINO sengetøj

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Sengesættet DOMINO er et minimalistisk ”colour block” design i klassiske, støvede blå og grå nuancer. Designet er vendbart – med forskellige farveblokke på for- og bagside, og kan derfor mixes og matches for flere udtryk.

Gaven består af 2 sæt sengetøj.

Fås i længde 200 cm. eller 220 cm.
DOMINO er produceret af 100% ØkoTex-certificeret bomuld (renforcé) nær Europa under strenge EU-regulativer ift. miljø- og arbejdsforhold. Renforcé er en lærreds-vævning, som gør sengetøjet åndbart og meget slidstærkt.

Sengesættet er reaktivt printet, hvilket betyder, at det bevarer sine farver vask efter vask. Både pude- og dynebetræk er forsynet med en YKK-lynlås, som står for den højeste kvalitet, og så er sengetøjet både Super Soft-, Easy Care- og Anti-Pilling behandlet.
Materiale: 100% ØkoTex-certificeret bomuld.
Farve: Grå/blå.
Mål: Længde 200 cm eller 220 cm.
Mette Ditmer har designet og solgt boligtilbehør under eget navn siden 1995.
Mette Ditmer står for det rene, enkle og ærlige design – den skandinaviske form for designtænkning, som er: ‘keep it simple’.
Mette Ditmers designstil er grafisk, farverig og altid med et twist.

Mette Ditmer finder stor skønhed i et rent snit, lige linjer – og foretrækker i sit design, at lade materialer og små detaljer træde frem og sammen skabe produktets udtryk.

Fra den første streg på papiret til det færdige produkt, bruges der mange timer på detaljerne – hvilket betyder, at hvert koncept er konsistent i dets udtryk og form.

“Design er som det virkelige liv: Det er de små ting, detaljerne, der gør forskellen”
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud