HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Dinnerware Grillfad & tallerkener
Weber

Dinnerware Grillfad & tallerkener

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.148,85


2019 Nyhed fra Weber - Grilltallerkener & Grillfad

Weber dinnerware serien er porcelæn af høj kvalitet. Serien bliver produceret i Tyskland og produkterne er brændt ved en temperatur på mere end 1.420 grader. Resultatet er porcelæn i en meget god kvalitet med en slidstærk og holdbar overflade. Weber dinnerware har en ekstra tyk bund, der er designer til at holde på varmen, så maden ikke afkøles for hurtigt.

Gaven indeholder:
6 stk. Tallerkener Ø27,5 cm
1 stk. Grillfad 34 x 22 cm
Tallerken
Server middag med stil og god smag. Den elegante 27,5 centimeter tallerken er specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser - det giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson.


Grillfad
Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din grillmiddag med dette flotte grillfad fra Weber. Grillfadet er brændt ved mere end 1420 grader hvilket giver en hårdt og slidstærkt porcelæn. Det har en ekstra tyk bund, der er designer til at holde på varmen, så maden ikke afkøles for hurtigt.Grillfadet er 40 x 22 centimeter og er det perfekte valg, når der grillmiddagen skal serveres med stil.

Produceret i Tyskland.
Materiale: Porcelæn
Størrelse: Tallerken Ø27,5 cm -Grillfad 34 x 22 cm
Det hele begyndte med en passioneret grillentusiast ved navn George Stephen, der i 1952 opfandt historiens første kuglegrill - en grill, der skulle vise sig at ændre grillkulturen i hele verden. Han gjorde det ikke for at få hele verden til at forelske sig – han ville bare finde en måde at grille en bedre steak for familie og venner. Og det gjorde han så! Det er nu mere end 60 år siden.

"We are not metal benders – we are in the entertainment business". Så kort kan Weber beskrives. For os er en grill nemlig meget mere end en grill – den er samlingspunkt for uforglemmelige oplevelser. Det var dén filosofi, George Stephen byggede Weber på ... det er den filosofi, der har revolutioneret grillverdenen ... og det er den filosofi, der stadig gennemsyrer Weber den dag i dag.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud