Forside Brands DeWALT

DeWALT

I over 90 år har DEWALT tilegnet sig et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde industrielle maskiner. I 1923 opfandt Raymond DEWALT radialarmssaven, der i årtier fortsatte med at sætte standarden for kvalitet og holdbarhed.

Det var starten på vores længerevarende gode ry blandt professionelle håndværkere: stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig. Dette blev DEWALTs varemærke. De sorte/gule farver er kendetegnet for DEWALT elværktøj og tilbehør.

DEWALT I DAG
Idag er disse egenskaber indarbejdet i ethvert produkt af DEWALTs brede sortiment af kraftige "bærbare" elektriske værktøjer og tilbehør, gennem en lang erfaring og superb produktudvikling. Professionelle håndværkere har taget DEWALT mærket til sig og det har gjort DEWALT til det bedst sælgende mærke i Nord Amerika idag, samtidig med at det er det hurtigst voksende mærke af professionelt værktøj i verden gennem de sidste fem år.

MILJØMÆSSIGT
Vi er besluttet på at stræbe efter udmærkelse inden for miljø, sundhed og sikkerhed gennem procesforbedringer, avancerede produktionsteknikker og forureningskontroller. Vi forventer af vores ledere og medarbejdere, at de vedligeholder vore faciliteter efter højeste standarder, minimerer affaldsproduktion, genbruger materialer og produkter, når det er muligt, og overholder de gældende love og regulativer.

Bore- og skruemaskine (BLA-DCD710D2-QW)
DeWALT
Bore- og skruemaskine
Læs mere
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud