Forside Produkter 720 Delikatessepakke
Kjær & Sommerfeldt

Delikatessepakke

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.282,50Lækker gavekurv med blandede delikatesser.

Pakken indeholder:
  • 16 delikatesser

Se ingredientsliste her:

VDATK23-14Kobmand720.pdf

2 x Rimbaldi, Montepulciano d'Abruzzo 2022
Den flotte italienske drue Montepulciano giver fyldige mørke vine uden for megen tannin. Rimbaldi byder på masser af frugt og kirsebær i smagen, og en fin balance.

1 x Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro - Halvflaske, Portugal
Dyb rød farve med duft af modne bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish.

1 x Saint Louis Sparkling Blanc de Blancs Brut, Frankrig
Elegant, forfriskende og livlig Blanc de Blancs Brut med pikante aromaer af fersken, pære og æble. En sprød Brut med sprudlende bobler, der afrundes flot af en lang eftersmag.

1 x Luksuschokolade æske, Ole´s Chokolade, 138 gram, Danmark
Flot gaveæske med 12 luksuschokolade af forskellige varianter fra Ole Chokolade. Chokoladestykkerne er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke.

1 x Dragerede Karamelmandler, Ole´s Chokolade, 80 gram, Danmark
Ristede spanske mandler overtrukket med et tykt lag karamel chokolade, og efterfølgende vendt i decorsukker.

1 x Chokoladebar hvid med lakrids, Ole´s Chokolade, 50 gram, Danmark
Hvid chokolade med et elegant drys af lakrids, der giver kant til chokoladens sødme.

1 x Mørk chokoladefyldte Dadler, 125 gram, Danmark
Denne lækre håndlavede dadelkonfekt er en magisk blanding af smagsoplevelser. Fire bløde udstenede medjoul-dadler, som er fyldt med kaffecreme, lakridscreme, jordbærmarcipan og pistaciemarcipan og dyppet i mørk chokolade.

1 x MOSH Bites, 160 gr. Danmark
Uanset om du har brug for et lille hurtigt energiboost, en tilfredsstillende dessert eller en lille gave til en speciel person, er vores daddelbaserede bites et let valg. Vores bites er lavet med veganske ingredienser, så du kan nyde den rige smag af dadler med et aromatisk twist. Den mørke chokoladebelægning tilføjer en glat og dekadent finish, hvilket gør denne bar til en perfekt snack til enhver lejlighed.

1 x Ærøstang Chokolade, Hattesen Konfektfabrik, 27 gram, Danmark
Chokolade-konfektstangen fra Hattesens Konfektfabrik har en kerne af lakrids, kogt på en base af økologisk europæisk fuldkorns rismel og 10% af den fineste rålakrids. Chokolade-konfektmassen, der omslutter lakridsen er fremstillet med chokolade fra den prisvindende danske chokolademester Mikkel Friis Holm.

1 x Lakridskonfekt, Vinter, Hattesen Konfektfabrik, 125 gram, Danmark
I Hattesens Vinteredition kombineres smagene chokolade-kokos, blomme og skovbær i en smagssymfoni, der er uforlignelig.

1 x Guld Symfoni, Stænger, Bagsværd Lakrids, 80-90 gram, Danmark
Saltlakrids i gylden chokolade. Den nye skønne smagssammensætning fra Bagsværd Lakrids er den velkendte saltlakrids med sydesalt fra Læsø Salt, der er overtrukket med en cremet, gylden chokolade.

1 x Nordisk, Brunsvigersauce, 212 ml, Danmark
Lækker og cremet karamelsauce med smag af den fynske brunsviger. Perfekt som sauce til desserter og vanilleis, som toppings på pandekager og vafler.

1 x Iskaffe, Espresso, Nelly´s, 500 ml, Danmark
Lav iskaffe super nemt! Koldbrygget iskaffe koncentrat på mørkristede Arabica og Robusta kaffebønner. Den er koldbrygget for at udnytte kaffebønnens fulde aromatiske potentiale og giver kaffesmag med stor sødme, mindre bitterhed og dyb kompleksitet. Opblandes blot med mælk og evt. isterninger.

1 x Herslev Bryg, Jule IPA, ØKO, 33 cl., Danmark
En lys og frisk økologisk juleøl. Brygget med saison gær som giver frugtig smag, kombineret amerikanske humler, giver en tør rig og kompleks smag.

1 x Vintage Chips, Seasalt, 40 gram, Danmark
Lækre og sprøde Vintage Chips med smag af havsalt.

1 x Rustik Trækasse med KS bånd, Danmark
Produkter pakkes med træuld i denne elegante og rustikke trækasse.

Mål: 40 x 30 x 23 cm.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder