Forside Produkter 640 Delikatessepakke
Kjær & Sommerfeldt

Delikatessepakke

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.202,50Lækker gavekurv med blandede delikatesser.

Pakken indeholder:
  • 15 delikatesser

Se ingrediensliste her:
VDATK23-13Kobmand640.pdf

2 x Rimbaldi, Montepulciano d'Abruzzo 2022 The beautiful Italian grape Montepulciano produces full-bodied dark wines without too much tannin. Rimbaldi offers plenty of fruit and cherry notes in the taste, along with a fine balance.

1 x Warre's, Warrior Finest Reserve, Douro - Halvflaske, Portugal
Dyb rød farve med duft af modne bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish.

1 x Saint Louis Sparkling Blanc de Blancs Brut, Frankrig
Elegant, forfriskende og livlig Blanc de Blancs Brut med pikante aromaer af fersken, pære og æble. En sprød Brut med sprudlende bobler, der afrundes flot af en lang eftersmag.

1 x Luksuschokolade æske, Ole´s Chokolade, 138 gram, Danmark
Flot gaveæske med 12 luksuschokolade af forskellige varianter fra Ole Chokolade. Chokoladestykkerne er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke.

1 x Dragerede Karamelmandler, Ole´s Chokolade, 80 gram, Danmark
Ristede spanske mandler overtrukket med et tykt lag karamel chokolade, og efterfølgende vendt i decorsukker.

1 x Chokoladebar hvid med lakrids, Ole´s Chokolade, 50 gram, Danmark
Hvid chokolade med et elegant drys af lakrids, der giver kant til chokoladens sødme.

1 x Mørk Chokoladefyldt Dadler, 125 gram, Danmark
Denne lækre håndlavede dadelkonfekt er en magisk blanding af smagsoplevelser. Fire bløde udstenede medjoul-dadler, som er fyldt med kaffecreme, lakridscreme, jordbærmarcipan og pistaciemarcipan og dyppet i mørk chokolade. Nyd disse overdådige godbidder alene, eller servér dem til en god kop te eller kaffe.

1 x MOSH Bites, 160 gr. Danmark
Uanset om du har brug for et lille hurtigt energiboost, en tilfredsstillende dessert eller en lille gave til en speciel person, er vores daddelbaserede bites et let valg. Vores bites er lavet med veganske ingredienser, så du kan nyde den rige smag af dadler med et aromatisk twist. Den mørke chokoladebelægning tilføjer en glat og dekadent finish, hvilket gør denne bar til en perfekt snack til enhver lejlighed.


1 x Lakridskonfekt, Vinter, Hattesen Konfektfabrik, 125 gram, Danmark
I Hattesens Vinteredition kombineres smagene chokolade-kokos, blomme og skovbær i en smagssymfoni, der er uforlignelig.

1 x Guld Symfoni, Stænger, Bagsværd Lakrids, 80-90 gram, Danmark
Saltlakrids i gylden chokolade. Den nye skønne smagssammensætning fra Bagsværd Lakrids er den velkendte saltlakrids med sydesalt fra Læsø Salt, der er overtrukket med en cremet, gylden chokolade.

1 x Nordisk, Brunsvigersauce, 212 ml, Danmark
Lækker og cremet karamelsauce med smag af den fynske brunsviger. Perfekt som sauce til desserter og vanilleis, som toppings på pandekager og vafler.

2 x Herslev Bryg, Jule IPA, ØKO, 33 cl. Danmark
En lys og frisk økologisk juleøl. Brygget med saison gær som giver frugtig smag, kombineret amerikanske hamler, giver en tør rig og kompleks smag.

1 x Vintage Chips, Seasalt, 40 gram, Danmark
Lækre og sprøde Vintage Chips med smag af havsalt.

1 x Rustik Trækasse med KS bånd, Danmark
Produkterne pakkes med træuld i denne elegante og rustikke trækasse.

Mål: 40 x 30 x 23 cm.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder