Forside Produkter 400 Delikatessepakke
Kjær & Sommerfeldt

Delikatessepakke

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 774,50Lækker gavekurv med vin, øl og blandede delikatesser.

Pakken indeholder:

2 x Rimbaldi, Montepulciano d'Abruzzo 2022
Den flotte italienske drue Montepulciano giver fyldige mørke vine uden for megen tannin. Rimbaldi byder på masser af frugt og kirsebær i smagen, og en fin balance.

1 x Saint Louis Sparkling Blanc de Blancs Brut, Frankrig
Elegant, forfriskende og livlig Blanc de Blancs Brut med pikante aromaer af fersken, pære og æble. En sprød Brut med sprudlende bobler, der afrundes flot af en lang eftersmag.

1 x Luksuschokolade æske, Ole´s Chokolade, 92 gram, Danmark
Flot gaveæske med 8 luksuschokolader af forskellige varianter fra Ole Chokolade. Chokoladestykkerne er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke.

1 x Dragerede Karamelmandler, Ole´s Chokolade, 80 gram, Danmark
Ristede spanske mandler overtrukket med et tykt lag karamel chokolade, og efterfølgende vendt i decorsukker.

1 x Chokoladebar hvid med lakrids, Ole´s Chokolade, 50 gram, Danmark
Hvid chokolade med et elegant drys af lakrids, der giver kant til chokoladens sødme.

1 x Ærøstang Chokolade, Hattesen Konfektfabrik, 27 gram, Danmark
Chokolade-konfektstangen fra Hattesens Konfektfabrik har en kerne af lakrids, kogt på en base af økologisk europæisk fuldkorns rismel og 10% af den fineste rålakrids. Chokolade-konfektmassen, der omslutter lakridsen er fremstillet med chokolade fra den prisvindende danske chokolademester Mikkel Friis Holm.

1 x Guld Symfoni, Stænger, Bagsværd Lakrids, 80-90 gram, Danmark
Saltlakrids i gylden chokolade. Den nye skønne smagssammensætning fra Bagsværd Lakrids er den velkendte saltlakrids med sydesalt fra Læsø Salt, der er overtrukket med en cremet, gylden chokolade.

1 x Herslev Bryg, Jule IPA, ØKO, 33 vl., Danmark
En lys og frisk økologisk juleøl. Brygget med saison gær som giver frugtig smag, kombineret amerikanske humler, giver en tør rig og kompleks smag.

1 x Vintage Chips, Seasalt, 40 gram
Lækre og sprøde Vintage Chips med smag af havsalt.

1 x Julekuffert 2023, Danmark
Produkterne pakkes med træuld i denne kraftige gaveemballage

Mål: 56 x 38,5 x 10 cm.
Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år, indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928, hvor der i dag stadig drives vinhandel.

Fra starten var Kjær & Sommerfeldt specialiseret i Bordeaux-vine gennem partnerskaber med førende producenter. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov, og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden. De stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler deres kunders behov og tidens trends. Det imødekommer de ved tæt samarbejde med internationale og kendte vinhuse kombineret med mere specialiserede vine fra mindre områder. Det betyder, at de kan præsentere et bredt udvalg af vine, der både kan tilfredsstille den kræsne specialist og den almene forbruger, som begge stiller krav om at få en vin, som indfrier forventninger til kvalitet og pris.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder