HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Dania Stool
Skagerak

Dania Stool

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.095,-


Flot taburet fra Skagerak som kan anvendes mange steder i hjemmet. Fremstillet i FSC certificeret eg.
Dania fra Skagerak – et lille møbel med masser af tyngde.

Brug den som skammel til børnene, brug den til at nå det højeste skab..Som ekstra siddeflade - Brug den til alt.
Materiale: Eg
Mål: 38 x 34,5 x 27,5 cm.
Skagerak er en familieejet virksomhed fra 1976 med historiske rødder i den skandinaviske geografi og stolte møbeltradition. Vores kærlighed til træ og fokus på kvalitet er intakte, selvom vi i dag er et moderne designbrand med et bredt udvalg af nutidige produkter i alsidige materialer, skabt af både etablerede designere og unge talenter.
Vores ypperste ambition er at skabe produkter, som holder i mange år, både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Det er bæredygtighed for os. At tingene lever og overlever i det lange perspektiv. At de patinerer og akkumulerer historier. For i vores verden er gode historier og relationer det vigtigste, og vi bestræber os på at designe produkter, der er nemme at skabe dem med.

Hos Skagerak sætter vi barren højt for at udvikle produkter, der også er relevante om 20 år og kan leve side om side med vores historiske klassikere. Produkter, der er skabt med håndværksmæssig omhu, hensyntagen til miljøet og en varm og vedkommende æstetik. Produkter, der har evnen til at nå ud til mennesker i alle aldre og gøre hverdagen smukkere.

Vi går ind for ansvarlig produktion, gennemsigtige arbejdsrelationer og ordentlige arbejdsforhold. Vi støtter og følger FN’s 10 råd om CSR og anvender udelukkende lovligt fældet træ. Vores sortiment fordeler sig i kategorierne Interior, Outdoor og Accessories, og Skagerak eksporterer i dag til 40 lande. Det er vi stolte af og håber, det er fordi vi gør os umage med at skabe funktionelle produkter til levet liv.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud