HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Damask sengelinned PLAIN
Georg Jensen Damask

Damask sengelinned PLAIN

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Smukt sengelinned fra Georg Jensen Damask er ren forkælelse af sanserne.

Der er tænkt nøje over både kvalitet, udtryk og æstetik og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

Bestående af 2 hovedpudebetræk og 2 dynebetræk til enkeltdyne

Findes i følgende størrelser:
Pude 60x63 cm
Dyne 140x200 eller 140x220 cm
Damask Sengelinned er indbegrebet af stilfærdig, underspillet luksus med sit enkle design og stilrene farvevalg og særdeles velegnet til at skabe hotelstemning hjemme i soveværelset.

PLAIN er vævet af 100% egyptisk bomuld, og damask vævningen giver sengetøjet åndbarhed. Det er en kvalitet, der holder i mange år.
Materiale: 100% egyptisk bomuld
Farve: Sand
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud