HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Damask håndklæder, 8 stk.
Georg Jensen Damask

Damask håndklæder, 8 stk.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 2.320,-


Oplev følelsen af luksus fra morgenstunden med bløde og behagelige håndklæder i den ypperste kvalitet.

Sættet består af 4 stk. Damask frotté håndklæder 50 x 100 cm og 4 stk. Damask frotté håndklæder 70 x 140 cm i flot skifergrå, der vil bidrage med velvære og luksuriøs stemning i ethvert badeværelse.
Med disse lækre håndklæder fra Georg Jensen får du blid velvære og et strejf af spastemning i badeværelset. I kollektionen findes både håndklæder i almindelig størrelse, badehåndklæder, badelagner og gæstehåndklæder for et smukt helhedsindtryk.

Vævet af 100% dobbelttvundet, kæmmet garn, som sikrer en holdbar kvalitet og gode tørreegenskaber.

Sættet består af Georg Jensen Damask frotté håndklæder i flot skifergrå:

4 stk. Damask håndklæde 50 x 100 cm
4 stk. Damask håndklæde 70 x 140 cm

Håndklæderne pakkes i fin Georg Jensen Damask Canvas pose
Materiale: 100% bomuld
4 stk. Damask håndklæder 50 x 100 cm
4 stk. Damask håndklæder 70 x 140 cm
500 g/m2
Farve: Skifergrå
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af vores butikker, en af vores forhandlere eller møder os på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud