HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 Cylinda Line skål 2 stk.
Stelton

Cylinda Line skål 2 stk.

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 2.998,-


Gaven består af:

Cylinda Line skål 2 stk.
Skålen af Arne Jacobsen introduceret i 1972 hører til i Cylinda-Line serien. Den kan bruges til salat eller frugt, men også til en flot blomsterdekoration.

Cylinda Line skål 2 stk.
Skålen bygger som hele serien på den genkendelige cylindriske grundform, hvor rene linjer og funktionalitet er i højsædet. Skålen er smuk på ethvert middagsbord og udmærker sig som hele serien ved at være uden sammensvejsninger. Skålens enkelthed står i flot kontrast til en klassisk grøn salat eller underspiller sin rolle, hvis skålens indhold skal have opmærksomheden.

Arne Jacobsen var og er ubestrideligt Danmarks største arkitekt. Allerede på kunstakademiet fik han en guldmedalje og som blot 23 årig fik han sølvmedalje ved verdensudstillingen i Paris. Arne Jacobsen er kendt for møbelklassikere som Ægget og syv´eren som er lavet for Fritz Hansen Eftf. På kraftig opfordring af en nær familierelation, indvilligede han i at kaste sig over brugskunsten - også her med stor succes. På dette tidspunkt fremstillede han Cylinda Line serien, som idag står i mange hjem verden over.
Gaven består af:

Cylinda Line skål 2 stk.
Materiale: Rustfrit stål
Mål: H: 23,4 cm, D: 24,3 cm.
Stelton er et innovativt, trendsættende designhus baseret på den skandinaviske designfilosofi. Steltons mission er at være kundernes foretrukne valg, når de søger godt design, der beriger deres hverdag.

Stellan og Carton! Sådan lød de to navne, der skulle smelte sammen til et af Danmarks mest kendte design-brands: Stelton. Navnene tilhørte de to soldaterkammerater Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, der for 50 år siden fandt sammen om at starte et lille handelsfirma.

I starten solgte de sportssko og møbler, men det var først da de to venner hørte om den lille fabrik "Dansk Rustfrit" i Fårevejle, at deres firmadrømme for alvor tog fart.

Dansk Rustfrit producerede serveringsdele i rustfrit stål, hvilket dengang var højeste mode. Og snart gik især Steltons sovseskåle som varmt brød hos datidens isenkræmmere. Men det var ikke kun danskerne, der havde et godt øje til stålprodukterne. I USA var Stelton skålene indbegrebet af det, man kaldte Danish Modern og kunne faktisk sælges til det tidobbelte i store eksklusive varehuse og designforretninger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud