HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Cobra Bordlampe
Georg Jensen

Cobra Bordlampe

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-


Skab lys i dit hjem med denne smukke COBRA lampe fra Georg Jensen.

Den ikoniske og smukt svungne COBRA form er tydelig og alligevel subtil, hvilket gør, at designets funktion får lov at træde frem.
Den enkle lampeskærm giver en fin kontrast til det blankpolerede rustfri stål og stjæler ikke opmærksomheden fra lampens smukt buede hals. Et smukt og sansevækkende stykke brugskunst.
Materialer:
Blankt rustfrit stål, sort bomuld
3,5 meter sort stofledning
Mål: H: 242 mm. Ø: 165 mm. H: 405 mm inkl. lampeskærm
Lyskilde medfølger ikke
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud