HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 Christmas juletræstæppe
Georg Jensen Damask

Christmas juletræstæppe

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 690,-


Juletræstæppet fra Georg Jensen Damask er det pyntede træs faste følgesvend – både før og efter julegaverne, er pakket ud.
Det ottekantede tæppe med det ikoniske julemotiv forener håndværk med kvalitet og højtideligholder julen som hjerternes fest.
En moderne klassiker, som hurtigt bliver en fast del af juleudsmykningen.
Materiale: 100% bomuld.
Mål: 130 x130 cm.
Farve: Deep red.

Pakket i flot Georg Jensen Damask gaveæske.
Da Columbus gik i land i Amerika, begyndte Georg Jensen Damask familien at væve tekstiler til hjemmet. Officielt starter historien i 1756, hvor Andreas Jensen gifter sig med Kirsten Christensdatter, og de to lægger sammen grundstenene til det Georg Jensen Damask, vi kender i dag.

Med en historie, der strækker sig over generationer, repræsenterer Georg Jensen Damask unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som dækker alle former for tekstiler til hjemmet. Georg Jensen Damask slægtens filosofi var at skabe demokratiske og anderledes designprodukter af høj kvalitet, med stor funktionalitet og skønhed. En filosofi man til stadighed navigerer efter.

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af deres butikker, en af deres forhandlere eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud