HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 CHARGEit Dual Dock & WOOFit Go XQ
SACKit

CHARGEit Dual Dock & WOOFit Go XQ

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Gaven består af:

CHARGEit Dual Dock trådløs oplader
CHARGEit Dual Dock er en stilfuld trådløs oplader fra danske SACKit.

I opladeren har SACKit kombineret cool features, samtidigt med at designet er i absolut top klasse . CHARGEit Dual Dock har premium Qi certificeret trådløst fast charge og to opladerpositioner, således to enheder kan oplades på samme tid.

Opladererne er lavet med stof fra danske KVADRAT.

WOOFit Go XQ
Er en lille, let højttaler med stor lyd, som elegant kombinerer smukt dansk design, kvalitet og ultimativ bærbarhed uden ledninger hverken til opladning eller afspilning. Smid den i tasken og tag den med dig i parken, til festival eller på ferien. WOOFit Go XQ er IPX 4 vandafvisende og tåler vandsprøjt, så du kan nyde musikken, hvor end du er. Forbind via Bluetooth og tag trådløs lyd med dig overalt


Gaven består af:

CHARGEit Dual Dock trådløs oplader
CHARGEit Dual Dock giver sikker og hurtig trådløs opladning til to enheder ad gangen, så du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for strøm. Slut med at skændes om opladeren– hav CHARGEit Dual Dock som fast inventar i stuen , køkkenet eller på kontoret, så du altid kan sætte gang i opladning på et splitsekund selvom en anden enhed også oplades.

CHARGEit Dual Dock kommer med en 1,5 meter lang ledning i en farve som matcher opladerens stof front, så det stilfulde look fuldendes og opladeren kan være en fast del af rummets inventar og endda fungerer som udsmykning – placer den trådløse oplader på kontoret eller brug den i hjemmet.
Slut med ledninger der roder og grimme opladere.
Takket være den skridsikre overflade på de to X’er, forbliver din enhed sikkert på plads på opladeren.

Qi certificeringen betyder, at du får den sikreste og mest stabile trådløse oplader på markedet , som er kompatibel med alle Qi certificeret produkter.


WOOFit Go XQ
Stor transportabel lyd
Du vil ikke tro dine egne ører, første gang du hører WOOFit Go XQ spille! Så meget lyd i sådan en lille højttaler? JA! WOOFit Go XQ giver dig kompakt lyd på ingen plads.

Genopladelig
WOOFit Go XQ har indbygget batteri og kan tilmeld oplades trådløst! Smart ikk? Bare placer højtaleren på en trådløs oplader som for eksempel CHARGEit fra SACKit og du får hurtigt og ledningsfri strøm til din højtaler. Ta’ WOOFit Go XQ med dig overalt. Fyr op for musikken i op til 8 timer på en enkelt opladning.

Transportabel Bluetooth højttaler
Ingen ledninger – intet besvær! Forbind via Bluetooth og nyd stor trådløs lyd overalt. Lettere bliver det ikke. Smid den i tasken og tag den med til beachvolly-kampen i parken, grillhyggen på stranden eller weekendturen til Berlin.

Splash proof
Vandsprøjt fra poolen, let sommerregn og damp fra dit varme bad kan bare komme an - WOOFit Go XQ er nemlig vandafvisende.

Gaven består af:

CHARGEit Dual Dock trådløs oplader
- 2 Coils (trådløse opladerpositioner).
- Input: DC5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A.
- Qi certificeret fast charger
- Output 1 Wireless Charging: 2 x 10W/7.5W/5W.
- Produktmål: 200 x 90 x 13mm.
- Ramme:Aluminium.
- Farve: Grey.

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud