Forside Produkter 720 Caravaggio Read bordlampe
Fritz Hansen

Caravaggio Read bordlampe

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 3.695,-


Caravaggio Read bordlampen bringer funktionalitet og design i smuk forening.

Lampen kendes med den vante høje lyskvalitet og placeringsfleksibilitet ved hjælp af de små baser.
Caravaggio Read bordlampen er af polykarbonat (PC), som giver et smukt diffust og læsevenligt lys.

Skærmen er monteret på et flexrør, som giver mulighed for at vippe skærmen 360 grader om sin egen akse.

De originale glasskærme er erstattet af en skærm i polycarbonat. Det specielt udviklede materiale er designet til at være mere modstandsdygtig, uden af gå på kompromis med kvaliteten
Størrelse: Ø 14 cm
Højde: 50 cm
Farve: Mat grå.
Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.

Fritz Hansen har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt mange store danske personligheder såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

Fritz Hansens klassiske kollektion består af en perlerække af møbelikoner som Arne Jacobsens loungestole Ægget™ og Svanen™ og hans berømte skalstol Serie 7™ samt Poul Kjærholms mesterværker, PK22™ loungestolen og PK80™ daybed. Alle er de designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.

I Fritz Hansens nutidige kollektion indgår nye møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere så som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto og Cecilie Manz.

Fælles for begge kollektioner er visionen om at skabe møbler med et skulpturelt udtryk som udvisker linjen mellem design og kunst samt forener funktion og form, således at hvert møbel fremstår unikt.
Danske Lightyears har været en del af Republic of Fritz Hansen siden 2015. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Fritz Hansen er af den overbevisning, at et enkelt møbel kan forskønne et helt rum eller en bygning, samt påvirke de mennesker som bor, arbejder eller ganske enkelt opholder sig der. Målet er konstant at stræbe efter at designe smukke møbler uden at gå på kompromis med komfort. Ambitionen er at blive en nichevirksomhed i den absolutte globale elite inden for design, luksus og livsstil.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud