Forside Produkter 560 Brødrister 2-skiver Classic Sort
Kitchenaid

Brødrister 2-skiver Classic Sort

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.499,95


Med KitchenAid brødrister kan du få dit ristede brød, lige som du gerne vil have det.
Grundet de brede slidser (ca. 3 cm) kan brødristeren også riste de tykke skiver.
Toasteren har 7 forskellige ristegrader, som går fra gylden til godt ristet.

"Keep-Warm"-funktionen sørger for at holde dit brød varmt i op til 3 minutter og ellers er der mulighed for at varme brødet op på 30 sekunder.

Med bagel-programmet bliver din bagel eller bolle gylden udenpå og varm indeni.

Optø funktionen tør brødet og rister det let. Når det skal gå stærkt, kan man trykke på turboknappen, for at spare tid.
Brødristeren har motoriseret sænke- og løfteteknologi, som styres vha. af en knap på brødristerens betjeningspanel. Når brødristeren er færdig, udsender den et lydsignal.
Materiale/Farve: Sort stål.
Størrelse: 21 × 28,6 × 18,4 cm
1100 watt.
I næsten et helt århundrede har KitchenAid ment, at det vigtigste er maden – Serious About Food – og vores produkter reflekterer en perfekt blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig høj kvalitet og et ikonisk design.

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab.

Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign.

Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud