Giv et gavekort

Forside Produkter 720 Bore- og skruemaskine
DeWALT

Bore- og skruemaskine

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.499,-


DeWalt DCD710D2-QW bore- og skruemaskine.
Kompakt bore- og skruemaskine i letvægtsdesign fra DeWalt.
Den justerbare momentkontrol med 15 positioner sikrer ensartet ydelse ved skrueopgaver i en lang række materialer og med forskellige skruestørrelser. Motoren, som er luftafkølet, producerer stor kraft og er meget holdbar.

Med elektronisk motorbremse får du god og sikker kontrol over maskinen og de to helmetalgear, den variable hastighed og både højre- og venstreløb, dækker denne maskine de fleste behov.

Ergonomisk håndtag og gummibeklædning sikrer ultimativ brugerkomfort.

Parabolisk kontakt giver større kontrol over hastigheden ved en opgave.

10 mm nøglefri borepatron med automatisk spindellås til hurtig udskiftning af bor og bits.

Elektronisk motorbremse til øget kontrol.

LED-lys giver bedre overblik over arbejdsområdet.

Li-Ion slide pack-batteri er let at montere og demontere.

Li-Ion slide pack-batteri giver værktøjet mulighed for at stå oprejst.

Batterikapacitet: 2 Ah.
Batteri: XR Li-lon.

Batterispænding: 12 V.

Lydtrykniveau: 65 dB.

Vægt: 1,1 kg.

I over 90 år har DEWALT tilegnet sig et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde industrielle maskiner. I 1923 opfandt Raymond DEWALT radialarmssaven, der i årtier fortsatte med at sætte standarden for kvalitet og holdbarhed.

Det var starten på vores længerevarende gode ry blandt professionelle håndværkere: stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig. Dette blev DEWALTs varemærke. De sorte/gule farver er kendetegnet for DEWALT elværktøj og tilbehør.

DEWALT I DAG
Idag er disse egenskaber indarbejdet i ethvert produkt af DEWALTs brede sortiment af kraftige "bærbare" elektriske værktøjer og tilbehør, gennem en lang erfaring og superb produktudvikling. Professionelle håndværkere har taget DEWALT mærket til sig og det har gjort DEWALT til det bedst sælgende mærke i Nord Amerika idag, samtidig med at det er det hurtigst voksende mærke af professionelt værktøj i verden gennem de sidste fem år.

MILJØMÆSSIGT
Vi er besluttet på at stræbe efter udmærkelse inden for miljø, sundhed og sikkerhed gennem procesforbedringer, avancerede produktionsteknikker og forureningskontroller. Vi forventer af vores ledere og medarbejdere, at de vedligeholder vore faciliteter efter højeste standarder, minimerer affaldsproduktion, genbruger materialer og produkter, når det er muligt, og overholder de gældende love og regulativer.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud