Forside Produkter 640 BOOMit 100 special edt.
SACKit

BOOMit 100 special edt.

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 1.999,-BOOMit 100 i stilrent dansk design fra SACKit er en eksklusiv batteridrevet højtaler med indbygget Bluetooth 5.0.

Pakken indeholder:
  • 1 højtaler


Med BOOMit 100 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til alle de lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til max fx. til havefesten, fodboldtræningen, fødselsdagen eller dit beach party.

BOOMit 100 er super nem at tage under armen, men er også ideel til indendørs brug, hvor lyden fylder rummet og ikke kræver meget gulvplads. Med stilrent dansk design adskiller BOOMit sig fra andre lignende party højtalere på markedet.

Man kan tilslutte to BOOMit 100 højtalere med TWS-funktionen via Bluetooth-teknologi.

God og ren lyd, selv når højtaleren er på max volumen.

Bluetooth 5.0
Batteri: 6600 mAh
True Wireless Stereo (TWS)
AUX-indgang
Spilletid: op til 6 timer
Opladetid: 3-4 timer
Output power: 45W
Bass: 30W, 4ohm, 8 inch
Diskant: 15W, 4ohm hver, 52 cm
Mål: 268 x 190 x 360 mm
USB-ladekabel er inkluderet.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud