HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 BOOM over-ear høretelefoner
MIIEGO

BOOM over-ear høretelefoner

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.199,-


Høretelefoner i højeste kvalitet med prisvindende dansk lyd, stilrent design og med udskiftelige ørepuder + lang batteritid.

Fåa i farverne sort.
Med BOOM by MIIEGO får du trådløse over-ear høretelefoner der dækker alle dine behov:

Optimal komfort, innovativt prisbelønnet design og 'The Boom Sound'; kompromisløs lydkvalitet med ekstra dyb bas og en klar og skarp diskant. BOOM er sved- og vandtætte (IPX5), og så kommer hovedtelefonerne med det unikke Twist-n-Turn design, som gør det muligt for dig at udskifte ørepuderne i PU-læder til de medfølgende vaskbare sportsørepuder i ultrabehageligt mesh.

Mulighed for logotryk på PU-læderpuder ved bestilling af min. 100 sæt.
Bluetooth 5.0.
IPX5: sved- og regntæt.
Indbygget mikrofon.
Award-Winning Audio Quality - AUX-in.
Batteritid: op til 36 timer.
MIIEGO er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr. Han havde fra starten et klart mål: at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Ud fra den idé blev MIIEGOs produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign. Alle komponenter lever desuden op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket gør det muligt for produkterne at overleve det udfordrende skandinaviske klima.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud