Forside Produkter 560 BOOM ANC over-ear høretelefoner
MIIEGO

BOOM ANC over-ear høretelefoner

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.699,-


Prisvindende alsidige høretelefoner med kraftfuld lyd og aktiv støjreduktion i stilrent design med udskiftelige ørepuder og lang batteritid. Pakken indeholder:
  • 1 over-ear høretelefon
Med BOOM ANC by MIIEGO får du de populære BOOM over-ear høretelefoner med mulighed for Active Noise Cancellation – BOOM ANC dækker alle dine behov, hvad end du er på farten eller hjemme, til træning eller på kontoret. Optimal komfort og ANC-funktion i innovativt, prisbelønnet design med MIIEGOs karakteristiske 'Boom Sound'; kompromisløs lydkvalitet med ekstra dyb bas og en krystalklar diskant. BOOM ANC er sved- og vandtætte (IPX5), og så kommer hovedtelefonerne med det unikke Twist-n-Turn design, som gør det muligt for dig at udskifte ørepuderne i PU-læder til de medfølgende vaskbare sportsørepuder i ultrabehageligt mesh.
Bluetooth 5.0. IPX5: sved- og regntæt. Indbygget mikrofon. Award-Winning Audio Quality - AUX-kabel funktion. Batteritid: op til 36 timer (ANC OFF) eller 22 timer (ANC ON).
MIIEGO er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr. Han havde fra starten et klart mål: at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Ud fra den idé blev MIIEGOs produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign. Alle komponenter lever desuden op til de højeste kvalitetsstandarder, hvilket gør det muligt for produkterne at overleve det udfordrende skandinaviske klima.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder