Forside Produkter 400 Blok sengelinned
Omhu

Blok sengelinned

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.199,90Sengesættet er fremstillet af 100% økologisk satinvævet bomuld. Satinvævning giver også en glansfuld overflade. De 3 cm trykte striber er brugt til at skabe et dekorativt mønster.

Pakken indeholder:
  • 2 dynebetræk i længden 200 eller 220 cm
  • 2 pudebetræk

Omhu sengelinned er både Oeko-tex, svanemærket, Fairtrade, SA8000 og GOTS-certificeret; hvilket er din forsikring om, at det er tekstil af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet!

Vores danske design traditioner sikre et klassisk design og god kvalitet kombineret med fokus på ordentlige arbejdsforhold og minimal miljøpåvirkning. Både pude- og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning.

Farve: Mud.
Materiale: 100% økologisk satinvævet bomuld.
Størrelse: Dyne 140 x 200/220 cm. Pude 60 x 63 cm.
Omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeel. Der producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer. Konceptet består af klassisk vævet sengelinned og lagner. Bæredygtighed er nøglen. omhu stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værner om menneskerettigheder i alle aspekter. De følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne.
Opdag hvorfor over 3.000 virksomheder har valgt vores nyhedsbrev til at forbedre deres relationer med både medarbejdere og kunder