Forside Produkter 720 Blå Mega Riflet kande og skål
Royal Copenhagen

Blå Mega Riflet kande og skål

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.808,-


Gaven består af:

Blå Mega Riflet Kande, 50 cl
Den nye 50 cl kande i Blå Mega Riflet er perfekt til mælk til kaffen og er et smukt eksempel på stellets smukke forening af fortid og nutid.

Blå Mega Riflet Skål, 18 cm
Denne skål prydes af Blå Mega Riflets ikoniske, håndmalede elementer, der bringer et strejf af cool skønhed til enhver samling af Royal Copenhagen.
Blå Mega Riflet Kande, 50 cl
I Blå Mega Riflet forenes den klassiske elegance fra Musselmalet Riflet med nutidens formsprog i ekspressiv funktionalitet.

Blå Mega Riflet Skål, 18 cm
Skålen er smukt dekoreret med det Blå Mega Riflede mønster, og det kendte yndefulde udtryk gør den til et smukt element i alle husets rum.

Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Blå Mega Riflet Kande, 50 cl
Materiale: Porcelæn.
Størrelse: 50 cl.
Serie: Blå Mega Riflet.

Blå Mega Riflet Skål, 18 cm
Materiale: Porcelæn.
Størrelse: 18 cm.
Serie: Blå Mega Riflet.

Der ydes ingen brud garanti på Royal Copenhagen i forbindelse med køb på B2B.
Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki. Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.
Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud