Giv et gavekort

Forside Produkter 720 Blå Mega fad og krus
Royal Copenhagen

Blå Mega fad og krus

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.698,-


Gaven består af:

Blå Mega aflangt fad.
Fadet fra Royal Copenhagens Mega Riflet serie danner en smuk ramme om dine råvarer.

Blå Mega Krus 37 cl
De elegante Blå Mega Riflet krus med hank er perfekte til en hyggestund med nybrygget morgenkaffe, en kop te eller varm kakao.
Kommer i en pakke med 2 stk.
Blå Mega aflangt fad.
Det moderne udtryk med en let forhøjet kant og den Blå Mega Mussel er perfekt til både hverdag og festlige lejligheder.

Håndmalet porcelæn
Design af Karen Kjældgård-Larsen

Blå Mega Krus 37 cl.
Krusene er fremstillet i porcelæn og dekoreret med det velkendte Blå Mega Riflet mønster, og kan indeholde helt op til 37 cl. Krusene fra Royal Copenhagen kan anvendes i mikroovnen og tåler ligeledes opvaskemaskine.

Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel.
Blå Mega aflangt fad:
Materiale : Porcelæn.
Str: 37 cm.

Blå Mega Krus 37 cl:
Materiale: Porcelæn.
Rumindhold: 37 cl.

Der ydes ingen brud garanti på Royal Copenhagen i forbindelse med køb på BtB.
Royal Copenhagen er verdensberømt for sine danske rødder og fastholdelse af det klassiske blå og hvide porcelæn, der både er fremstillet og malet i hånden. Men de er også kendt for deres modige nyfortolkninger og innovation. Flere af de nyere kollektioner har fået succes i moderne hjem, og deres porcelæn er et eftertragtet symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

De værner om den respekt, deres produkter har vundet, ved fortsat – og med en utrættelig ildhu – at bibeholde den høje standard i deres håndværkstradition, der giver deres produkter den særlige kvalitet, de er kendt for.

Navnet Royal Copenhagen er dybt respekteret af kunder, kunstnere, designere og medarbejdere. Alle deres medarbejdere er ambassadører for de værdier, Royal Copenhagen repræsenterer, og de sidder alle inde med en indgående viden om produkterne, lige fra den omhyggelige fremstilling til historien bag hver enkelt del.

Royal Copenhagen opererer i USA, EU samt Asien og har mere end 500 ansatte. Royal Copenhagen er ejet af Fiskars, en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjemmet, haven og udeliv. Koncernen har en stærk portefølje af respekterede internationale mærker, herunder Fiskars, Iittala og Gerber. Grundlagt i 1649 og noteret på NASDAQ OMX Helsinki. Fiskars er Finlands ældste selskab og beskæftiger omkring 8.600 mennesker i over 30 lande. www.fiskarsgroup.com

Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 og dermed en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år er deres produkter blevet skabt med den højeste respekt for deres traditioner, såvel som de højeste standarder for håndværk. I dag er Royal Copenhagen et yderst velanset brand, berømt for sine porcelænsprodukter af højeste kvalitet og fuldendte design.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud