HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 720 Bernadotte skåle sæt
Georg Jensen

Bernadotte skåle sæt

Budget 720

Normal udsalgspris: kr. 1.566,-


Gaven består af:

Bernadotte Skål - stor
Bernadotte skål, stor - design inspireret af Sigvard Bernadotte

Bernadotte Morgenmads skål - 3 stk.
Bernadotte skålen bærer kollektionens riflede mønster og bringer et strejf af moderne elegance til bordet


Bernadotte Skål - stor
Brug denne store Bernadotte skål i rustfrit stål til servering, eller lad den stå på midten af bordet som flot og iøjnefaldende pynt.

Skålen er produceret af stål fra producenter som arbejder med en genanvendelses grad på 60%.

Bernadotte Morgenmads skål
Bernadotte skålen bærer kollektionens riflede mønster og bringer et strejf af moderne elegance til bordet. De ikoniske riller former sig i bløde linjer og gør porcelænsskålen til et smukt element i borddækningen. Skålens størrelse indbyder til servering af morgenmad, suppe eller salat, og skålen er elegant i sig selv eller i kombination med tallerkener og glas fra Bernadotte kollektionen.

Svenskfødte prins Sigvard Bernadotte var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Elegante linjer og praktisk design kendetegner hans arbejde, som var stærkt inspireret af funktionalismens idealer. Kollektionens moderne tilbehør til bordet henter inspiration i Bernadottes ikoniske og tidløse sølvdesign.

Skålene er fremstillet i hvidt porcelæn.
Bernadotte Skål - stor
Mål: Ø 26 cm.
Materiale: Rustfrit stål.

Bernadotte Morgenmads skål
Materiale: Porcelæn.
Mål: Ø 15,4 cm.
Farve: Hvid.

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst, æstetisk design, som spænder over bl.a. ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare, flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud